Rob van Uden

Wie verliefd is, gaat open

17 oktober 2017, door Webmaster PHG

Geregeld word ik in discussies betrokken over kerkregels, of willen mensen met mij de grenzen aftasten van wat er wel of niet mag. Ga ik de discussie aan, dan ben ik er zelden gelukkig mee. ...Lees verder »

Bezinning bij schilderijen en gedichten

03 april 2017, door Webmaster PHG

Pien Storm van Leeuwen, kunstenares uit Chaam en diaken Rob van Uden van de Parochie Heilige Geest houden een bezinning aan de hand van een geprojecteerde kruisweg, geschilderd door Victor van Meerbeeck. Deze kruisweg hangt ...Lees verder »

Rob van Uden vertelt …

02 februari 2017, door Webmaster PHG

Op woensdag 15 februari staat Rob van Uden klaar om te vertellen over Franciscus van Assisi. Rob is een enthousiast verteller, het is zeer de moeite waard om te komen luisteren. De verhalen komen uit ...Lees verder »

Interview met diaken Rob van Uden

31 januari 2017, door Webmaster PHG

,,Ik ben volkomen gelukkig met mijn ambt’’ Diaken Rob van Uden wil andere mensen inspireren

De tijd gaat snel. Diaken Rob van Uden is in maart al weer een jaar werkzaam in het samenwerkingsverband van de ...Lees verder »

Kerstboodschap diaken Rob van Uden

22 december 2016, door Webmaster PHG

Diaken Rob van Uden heeft een kerstboodschap voor u. Klik hier voor zijn boodschap, opgenomen in de Maria Magdalenakerk. U kunt de boodschap ook bekijken via HalloGilzeRijen.

Lees verder »

Pastor publiceert poëzie

26 augustus 2016, door Webmaster PHG

Pastor Rob van Uden nodigt je uit voor het bijwonen van de presentatie van zijn gedichtenbundel ‘Het eiland, de Nimfen’.

Klik hier voor  meer informatie.

 

Lees verder »
Naar boven