Koren

Parochiekoor in Rijen

parochiekoor-RijenParochiekoor Rijen is een gemengd koor met een kleine dertig leden. Drie keer per maand zorgen wij voor de muzikale opluistering van een weekendviering in de Maria Magdalenakerk in Rijen. Daarnaast geven wij onze medewerking aan diensten van rouw en trouw.

Willy van der Put
Telefoon: 06-20589865
E-mail: parochiekoor.rijen@planet

Onze repetities vinden wekelijks plaats op dinsdagavond van 20.00 tot 21.15 uur in de kerk.
Houd je van zingen en wil je graag vrijblijvend met ons koor kennismaken, kom dan eens naar één van onze repetitieavonden of stuur een e-mail. Bellen voor informatie mag natuurlijk ook.

Parochiekoor in Molenschot

koorAnna_2 (640x384)Het  parochiekoor zingt op zaterdag tijdens de viering en repeteert elke dinsdagavond.

Harrie Boemaars
telefoon: 0161-413413
E-mail: hm.boemaars@gmail.com

Koor Contrast

Koor ContrastKoor Contrast bestaat uit enthousiaste mannen en vrouwen tussen de 18 en 60 jaar. Wij houden van zingen en gezelligheid, maar we werken ook hard aan kwaliteit, zodat anderen van onze muziek kunnen genieten.

Peggy Groenen
telefoon: 0161-227587 of 06-30404564
E-mail: peggygroenen@ziggo.nl
Website: www.koorcontrast.nl

Vitakoor

vita_koorHet Vitakoor verzorgt in De Regent in Rijen de zang in de weekendviering op zaterdagmorgen.

Ad Willemen
telefoon: 0161-224535

Jeugdkoor MM-Kidzz

Hier vind je meer informatie over de MM-Kidzz.

Gelegenheidskoor

Het gelegenheidskoor zingt bij uitvaarten, huwelijken en jubileumdiensten.

Willy van der Put
telefoon: 06-20589865