Kerstpakkettenactie

Het teveel van de één, naar het tekort van de ander.

De werkgroep Diaconie bezorgt elk jaar kerstpakketten bij mensen die er een verdienen maar het om wat voor reden dan ook, niet krijgen. We ontvangen pakketten van verschillende kanten. Iedereen kan zijn eigen Kerstpakket inleveren. Verschillende scholen doen mee, winkeliers en serviceclubs. Pakketten worden anoniem aangeleverd bij het Parochiecentrum en ook anoniem thuis afgegeven aan hen die van een minimum uitkering moeten rondkomen.

• Kerstpakkettenactie Parochie Heilige Geest – januari 2018

Bedankt alle gulle gevers en medewerkers

Bedankt iedereen die heeft meegedaan aan de Actie Kerstpakketten van de Parochie Heilige Geest. Ook dit keer weer zoveel spontane gevers. Wij waren er stil van! De werkgroep Diaconie bezorgt elk jaar kerstpakketten bij mensen die er een verdienen maar, er om wat voor reden dan ook, geen krijgen.
    Het deed ons goed dat er zoveel mensen bereid waren hieraan mee te werken. We hebben dit jaar 244 pakketten kunnen uitdelen. Geweldig, want steeds meer mensen hebben het moeilijk en zijn blij met iets extra’s.
    Wij bedanken de Rotaryclub Gilze-Rijen en Dongenvallei, basisschool de Brakken, de supermarkten Albert Heijn, Emté en Jumbo voor hun fijne medewerking, CC de Boodschap voor het beschikbaar stellen van een ruimte, al degenen die hun pakketten hebben afgegeven bij het parochiecentrum, alle mensen die een of meerdere producten hebben gekocht bij de supermarkten en deze aan ons geschonken hebben en tenslotte alle vrijwilligers die bij de supermarkten hebben gestaan, de producten gesorteerd hebben, de pakketten hebben samengesteld en rond gebracht.
    HET WAS FANTASTISCH. HEEL HARTELIJK BEDANKT!
    Werkgroep Diaconie Parochie Heilige Geest

• Doe mee met de kerstpakkettenactie – december 2017

Wij staan op 8 en 9 december bij de supermarkten
    Steeds minder mensen ontvangen een traditioneel kerstpakket, daarom staan wij al een aantal jaren bij de supermarkten met de vraag of u een extra product wil kopen en dat aan ons wil schenken. Dat was een enorm succes. Daarom herhalen we dit jaar deze actie. Op 8 en 9 december staan vele vrijwilligers bij de supermarkten Albert Hein, Emté en Jumbo klaar om uw giften in ontvangst te nemen.

Wij zorgen ervoor dat er mooie pakketten worden gemaakt, die in Rijen, Hulten en Molenschot worden bezorgd aan hen die het nodig hebben. Vorig jaar hebben we 250 pakketten kunnen uitreiken. Wij hopen dat dit jaar te evenaren. Weet je dat je ook je eigen kerstpakket kunt afgeven of zelf een pakketje kunt maken? Geef dat af bij het Parochiecentrum, Hoofdstraat 58 in Rijen, naast de Maria Magdalenakerk. Openingstijden: maandag t/m donderdag van 9.30 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur, op vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur.
    Doe mee, zodat Kerstmis voor ons allen een feest kan zijn!
    Voor vragen: miahesemans@gmail.com
    Alvast hartelijk dank.
    Werkgroep Diaconie van de Parochie Heilige Geest.