Kerstpakkettenactie

Het teveel van de één, naar het tekort van de ander.

De werkgroep Diaconie bezorgt elk jaar kerstpakketten bij mensen die er een verdienen maar het om wat voor reden dan ook, niet krijgen. We ontvangen pakketten van verschillende kanten. Iedereen kan zijn eigen Kerstpakket inleveren. Verschillende scholen doen mee, winkeliers en serviceclubs. Pakketten worden anoniem aangeleverd bij het Parochiecentrum en ook anoniem thuis afgegeven aan hen die van een minimum uitkering moeten rondkomen.

• Kerstpakkettenactie Parochie Heilige Geest – december 2016

Bedankt alle gulle gevers en medewerkers!

Bedankt iedereen die heeft meegedaan aan de Actie Kerstpakketten van de Parochie Heilige Geest. Zoveel spontane gevers. Wij waren er stil van! De werkgroep Diaconie bezorgt elk jaar kerstpakketten bij mensen die er een verdienen maar, er om wat voor reden dan ook, geen krijgen.
    (meer…)