Kledingactie

Kleding brengen

Twee maal per jaar, in april en oktober, krijgt iedere inwoner van Rijen een flyer in de brievenbus. De datum van de kledingactie wordt dan bekend gemaakt. Op een zaterdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur kunt u al uw gebruikte kleding, schoeisel, gordijnen, handdoeken, lakens en dekens brengen naar de parkeerplaats achter de voormalige Rabobank naast de Maria Magdalenakerk in Rijen.

Opbrengst

De opbrengst komt ten goede aan Cordaid – Mensen in Nood. Deze organisatie verleent noodhulp aan hen die dat nodig hebben na een ramp en begint daarna direct met wederopbouw, waarbij zelfredzaamheid van de hulpbehoevenden wordt gestimuleerd en waarbij ingezet wordt op het voorkomen van nieuwe rampen.


  • Weet u dat … – oktober 2019 Weet u dat …

    het kerkhof in Rijen er na twee intensieve klusdagen door de firma Brouwer, de ‘Wokkers’ en de hulp van enkele vrijwilligers er weer picobello bij ligt? En nu maar hopen dat nabestaanden …

  • Kledinginzameling voor AZC Prinsenbosch – april 2019

    Voorafgaand aan de viering van zaterdag 27 en zondag 28 april houden we een kledinginzameling voor AZC Prinsenbosch te Gilze.
    U bent gewend dat we rond deze tijd in het jaar een kledingactie houden. Helaas konden …

Naar boven