Magdalenakinderen

Weet u dat?

De opbrengst van de collecte tijdens de kerstvieringen van 2017  € 1667,81 voor de Magdalenakinderen heeft opgebracht? Dit bedrag wordt overgemaakt naar het SOS kinderdorp Tela in Honduras, samen met het bedrag van € 180,– van de verkoop van kerststukjes op de kerstmarkt en de opbrengst van € 849,– bij Driekoningen zingen.

Donateur worden?!

Nieuwe donateurs zijn nog altijd welkom.
Al vanaf € 2,50 per maand mag u zich donateur van de actie noemen!
Voor meer informatie kijkt u op de website www.magdalenakinderen.nl of neemt u contact op met:
Gérard van Lisdonk, coördinator actie Magdalenakinderen
Telefoon: 0161-729444, e-mail: gerardvanlisdonk@ziggo.nl

Nieuwsberichten over activiteiten voor de Magdalenakinderen:

• Driekoningen zingen voor de Magdalenakinderen – januari 2018

Op zaterdag 6 januari gingen maar liefst 18 groepjes van drie koningen langs de huizen.
    Er werd gezongen om geld op te halen voor de Magdalenakinderen uit het SOS-kinderdorp Tela in Honduras. Natuurlijk zongen ze ook voor iets lekkers. Aan het einde van de zaterdagviering van 17.00 uur kwamen enkele koningen zingend de kerk binnen. Dat was een onverwacht mooi moment.
    In het Parochiecentrum werden de collectebussen ingezameld. Ieder groepje telde het geld, dat is altijd spannend! Wat hebben we opgehaald? Een fantastisch bedrag van € 849,–. Na een warme chocolademelk en een mooie groepsfoto gingen de koningen in stilte weer naar huis.
    Bedankt koningen en jullie ouders voor de fantastische inzet.