Misdienaars

Onze misdienaars: Reinier, Joep, Laurens, Bram, Niels en Francesco

Belletjes rinkelen tijdens de consecratie of kaarsen aansteken… wie droomt er niet van om als misdienaar bij het altaar te staan? Is dit misschien iets voor jou?

Iedereen die op de basisschool zit en zijn Eerste Communie gedaan heeft kan in principe misdienaar worden. Je hebt ze vast wel eens gezien, de misdienaars die de priester helpen bij de Eucharistie. Misschien zou jij het ook wel leuk vinden!
Denk er eens over na.

Wij kunnen best hulp gebruiken en als je toch naar de kerk gaat, is het nog leuk ook.
We hebben een gezellige groep, die elk jaar samen een keer op stap gaat.

Bij het parochiesecretariaat.
elefoon 0161-222833
-mail: info@parochieheiligegeest.nl

Geef je naam en telefoonnummer door bij het secretariaat of bel Bart Legierse, telefoon 0161-225882.
Bart maakt het rooster.

• Verslag van Uitstapje naar Duinoord in Helvoirt, augustus 2015

Op zaterdag 28 augustus zijn we gezellig op stap geweest met Joep, Niels, Reinier, Laurens, Brenda, Bram en Francesco naar Duinoord in Helvoirt, het ‘jaarlijkse’ misdienaarsuitje. Het verslag dat de misdienaars zelf maken, komt nog, maar ze kunnen al wel genieten van de foto’s.
    (meer…)