Pastorale brieven

Het huisbezoek, de werkgroepen en de vieringen in onze kerk liggen stil. Juist op het moment dat we elkaar willen opzoeken en steunen. Juist nu we samen met u willen luisteren naar Gods woord en bidden, worden ons deze mogelijkheden ontnomen.
Ook al zijn er dit weekend geen vieringen in onze kerken, we willen u toch bereiken.

We gaan dit doen door wekelijks een ‘Pastorale brief’ van het pastorale team te publiceren.
De brief wordt op zaterdag toegestuurd aan parochianen waarvan het e-mailadres bekend is in de ledenadministratie.

Wilt u ook de pastorale brieven ontvangen, meld u zich dan aan via info@parochieheiligegeest.nl

Klik hieronder voor de brieven die de afgelopen tijd gepubliceerd zijn.

• Pastorale brief van 25 oktober

Zusters en broeders
    De bijbel is geen makkelijk boek. Om ons tegemoet te komen horen wij vandaag hoe de bijbel wordt samengevat in één enkel gezegde.
    Een kort en krachtige samenvatting van Gods Woord. Om nooit meer te vergeten. Maar vooral om te doen op de plek waar wij wonen en werken.

Lees hier de hele Pastorale brief 23