Pastoraal team

pastoresteam (640x597)

v.l.n.r. Joost de Bont, Edith Hertog, Rob van Uden, Els Dikmans en Harry Lommers

Het team is verantwoordelijk voor het pastorale beleid van de Parochie Dongen en Klein Dongen-Vaart en onze parochie.

De pastors Rob van Uden en Joost de Bont werken vanuit Dongen en zijn bereikbaar via het secretariaat, telefoon 0162-312561.
Pastor Edith Hertog werkt vanuit het parochiecentrum in Rijen. U kunt haar bereiken via het secretariaat, telefoon 0161-222833.
Mgr. Harry Lommers is voorzitter van beide besturen.
Els Dikmans ondersteunt het pastoraal team als teamassistente en is bereikbaar via telefoon 0162-312561.
Het pastoraal team is voor spoedgevallen bereikbaar onder nummer 06-51175948.

• Ga met God en hij zal met je zijn – juni 2017 Pastoraal werkster Edith Hertog heeft zin in het tweede jaar

Na pastor Joost de Bont en diaken Rob van Uden is pastoraal werkster Edith Hertog de derde ‘nieuweling’ die aan het woord komt in een bijzondere …