Misintentie

gebedsintentiesEen misintentie, ook wel gebedsintentie genoemd, is een gebed in een viering voor een overledene of een zieke door zijn of haar naam te noemen.

De voorganger vraagt dan tijdens de viering de aanwezigen met hem te bidden voor de intentie.

Voor een intentie wordt een bijdrage gevraagd. Hiermee draagt u bij aan ondersteuning en onderhoud van de parochie en de kerk. Het in stand houden van de parochie is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Misintenties opgeven

Misintenties bij voorkeur 14 dagen vooraf opgeven, zodat ze bij de kerkberichten in het weekblad Gilze en Rijen geplaatst kunnen worden.
De intenties worden ook op onze website geplaatst.

Rijen en Hulten:

• Bij het parochiesecretariaat
  • Telefoon: 0161-222833
  • E-mail: info@parochieheiligegeest.nl
  • U kunt ook een envelop met duidelijke informatie (naam, datum en geld) in de brievenbus van het parochiesecretariaat (Rijen) stoppen.

Molenschot:

• Bij mevr. Tiny Boemaars
  • Telefoon: 0161-411350

Wat kost het?

Voor een misintentie vragen wij € 10,–.
U kunt deze bijdrage contant voldoen bij opgave van de intentie op het secretariaat of via een overschrijving naar NL14 RABO 0145 1023 94.