agenda

Berichten die vermeld moeten worden in de agenda.

Adventsmaaltijd

09 december 2019, door Webmaster PHG

Het begint een traditie te worden om in de Advent een maaltijd te organiseren. De Adventsmaaltijd kenmerkt zich door gezelligheid, aandacht en betrokkenheid voor elkaar. Tussen de gangen door zijn er korte overwegingen en is ...Lees verder »

Familiekerstvieringen

05 december 2019, door Webmaster PHG
‘Volg het spoor’

Jezus is geboren. Geen appje maar een ster verschijnt. De herders volgen de ster naar de stal. Waar kunnen wij Jezus vinden? We leggen een spoor van voetstappen die de weg wijzen naar Jezus. Laat ...Lees verder »

Jongerenbedevaart naar Rome

02 december 2019, door Webmaster PHG
Come home, Go Rome!

Vele wegen leiden naar Rome. Misschien ben je ook wel eens in Rome geweest. Maar ben je ook wel eens op bedevaart geweest naar deze wereldstad? Die kans krijg je nu!

Van 26 ...Lees verder »

Kerstwandeling in Dongen

23 november 2019, door Webmaster PHG
21 december vanaf 17.00 uur

Een wandeling langs tien verschillende scenes van het kerstverhaal. De geboorte van Jezus wordt op een spraakmakende manier verteld en verbeeld, met toneel, zang en dans. We beginnen officieel om 17.00 uur ...Lees verder »

Kennismaking met Alpha

18 november 2019, door Webmaster PHG

Een klein jaar geleden kreeg het Adviesorgaan twee vertegenwoordigers op bezoek van de Alphacursus in Dongen. Deze cursus werd in de jaren ’90 ontwikkeld in de Anglicaanse Kerk en heeft sindsdien de grenzen van vele ...Lees verder »

Advent 2019

13 november 2019, door Webmaster PHG
‘Een kind komt aan het licht’

Op zondag 1 december begint de Advent en daarmee het nieuwe Kerkelijk Jaar. We zullen dit jaar vaak uit het Evangelie van Mattheus lezen. De liturgiegroep koos voor de Advent ...Lees verder »

Naar boven