agenda

Berichten die vermeld moeten worden in de agenda.

Jaarmarkt Rijen 22 oktober

11 oktober 2019, door Webmaster PHG

De parochie is van 10.00 uur tot 15.00 uur present door de openstelling van de Maria Magdalenakerk. Met het beschikbare informatieboekje in de hand kunt u het interieur van de kerk beter leren kennen, is ...Lees verder »

Een nieuwe workshop ‘Bidden en Schrijven’

11 oktober 2019, door Webmaster PHG

Op dinsdag 29 oktober is de derde workshop ‘Bidden en Schrijven’. Na twee succesvol verlopen workshops willen we opnieuw aandacht geven aan het gebed. Bidden is immers: Jezelf openstellen voor Gods Geest om te groeien en jezelf ...Lees verder »

Uitnodiging Allerzielen

11 oktober 2019, door Webmaster PHG

Op zaterdag 2 november vieren we Allerzielen. Dit feest reikt over de grenzen van het aardse leven. We gedenken onze overledenen en kijken terug op het afgelopen jaar. Ook drukken we in woord en gebaar ...Lees verder »

Feest Hubertus en wijding Hubkes

11 oktober 2019, door Webmaster PHG

Op 3 november is het de feestdag van Sint Hubertus, schutspatroon van onder andere jagers en bakkers. Deze kleurrijke heilige kwam tijdens de jacht tot een dieper geloof. Hij kreeg een nieuwe richting in zijn ...Lees verder »

Informatieavond Eerste Communie

11 oktober 2019, door Webmaster PHG

Vanaf het moment dat kinderen in groep vier zitten en gedoopt zijn, kunnen ze hun Eerste Communie doen. Zij mogen dan net als alle grote mensen bij Jezus aan tafel. Wij drukken daarmee uit: Ik ...Lees verder »

Geloof in je huwelijk!

11 oktober 2019, door Webmaster PHG
Bruidsparen en jonggehuwdendag op 16 november: Geloof in je huwelijk!

Je bent je aan het voorbereiden op je huwelijk of bent net een paar jaar getrouwd. Graag nodigen we jullie uit voor deze gezellige middag voor ...Lees verder »

Weet u dat …

11 oktober 2019, door Webmaster PHG
Weet u dat …het kerkhof in Rijen er na twee intensieve klusdagen door de firma Brouwer, de ‘Wokkers’ en de hulp van enkele vrijwilligers er weer picobello bij ligt? En nu maar hopen dat nabestaanden ...Lees verder »

Oktober: Rozenkransmaand

15 september 2019, door Webmaster PHG

De maand mei is de Mariamaand. De maand oktober noemen we de Rozenkransmaand. Daarom bidden we op elke maandag in oktober het rozenkransgebed in de Mariakapel. U bent iedere maandag welkom om vanaf 19.00 uur mee ...Lees verder »

Naar boven