agenda

Berichten die vermeld moeten worden in de agenda.

Startviering 8 september

07 augustus 2019, door Webmaster PHG
Zondag 8 september om 10.00 uur in de Maria Magdalenakerk.

De parochie van de afgelopen decennia is een geheel van werkgroepen en taken. Die werkgroepen kunnen op zichzelf werken, maar vormen in wezen één dynamisch ...Lees verder »

Rondje Open Kerk 2019

09 juli 2019, door Webmaster PHG

In de zomermaanden zijn voor de twaalfde keer een aantal kerken in de regio op woensdagmiddag open voor bezichtiging. De Parochie Heilige Geest stelt de Annakerk en Annakapel te Molenschot hiervoor beschikbaar. Dit in samenwerking ...Lees verder »

Anna Concerten

26 juni 2019, door Webmaster PHG
Annakapel in Molenschot biedt podium aan lokale artiesten.

De Annakapel in Molenschot is al lange tijd bekend als bedevaartsoord onder de spreuk “naar St. Anneke vur een manneke”. Maar wist u al dat de Annkapel ook ...Lees verder »

Lezen in de vakantie

25 juni 2019, door Webmaster PHG
‘De acht bergen’ van Paolo Cognetti Een spannend boek heeft ‘Voedsel van de Ziel’ uitgekozen om te bespreken in het kader van het nieuwe jaarthema ‘De wind van het leven’’. Maandag 23 september 2019 bepreekt Marjolein ...Lees verder »

Vakantie

25 juni 2019, door Webmaster PHG

Op 6 juli beginnen zes weken zomervakantie. Het werk ligt even stil. We hebben u al laten weten dat er in de Maria Magdalenakerk op zaterdagavond niet meer gevierd wordt. Wij wensen iedereen een mooie vakantie ...Lees verder »

Naar boven