agenda

Berichten die vermeld moeten worden in de agenda.

Vrijwilligers van het secretariaat

02 mei 2018, door Webmaster PHG

De Parochie Heilige Geest kent veel vrijwilligers, die allerlei taken vervullen. Elke maand stellen wij een groep aan u voor. Deze keer de medewerkers van het Secretariaat. Wanneer u met de Parochie belt, langs komt om ...Lees verder »

Meimaand ‘bij Maria in gebed’

02 mei 2018, door Webmaster PHG

Tijdens het jaarlijkse uitstapje van de pastores werden we door de gids van de Onze Lieve Vrouwe Kathedraal van Antwerpen gewezen op een prachtige Madonna met kind. Een beeld dat het vertrouwen uitstraalt waarin wij ...Lees verder »

Uitnodiging voor de Gezinskerk

02 mei 2018, door Webmaster PHG

Het thema van deze bijeenkomst is ‘Onze Vader’. Hoe kunnen we bidden? “Vragen staat vrij!”, zegt Jezus. Wat heb je nodig als je op reis gaat? We maken samen een gebed voor iemand die op reis ...Lees verder »

Pelgrimstocht naar de Sint Josephkerk

13 februari 2018, door Pieter Hartman

Een wandeling van Etten-Leur naar Roosendaal. In de Goede Week is er jaarlijks op woensdag een speciale bisdomviering waar parochies de drie heilige oliën (Chrisma) ophalen. Het is een traditie om daar te voet naar toe ...Lees verder »

Expeditie Bethlehem

23 november 2017, door Webmaster PHG

Loopt u mee met de kerstwandeling ‘Expeditie Bethlehem’ op zaterdag 16 december in Dongen? U wandelt langs verschillende scenes van het kerstverhaal. Tijdens deze wandeling wordt de geboorte van Jezus op een spraakmakende manier verteld en ...Lees verder »

Adventsmaaltijd

23 november 2017, door Webmaster PHG

Bij deze oproep ‘om een weg van rechtvaardigheid aan te leggen’ sluit de adventsmaaltijd in Rijen op vrijdag 15 december aan. Tijdens deze maaltijd is de aandacht gericht op ‘een gezond huis voor de allerarmsten ...Lees verder »

Naar boven