Overzicht weekendvieringen

Kerken en Kapellen.

De Maria Magdalenakerk in Rijen en de Annakerk in Molenschot blijven tot en met Pinksteren gesloten. De Mariakapel in de Maria Magdalenakerk en de Annakapel in Molenschot zijn overdag open voor een persoonlijk gebed en het opsteken van een kaarsje.
Uitvaarten en huwelijksvieringen mogen onder strikte voorwaarden (maximaal 30 bezoekers in de kerk, met een onderlinge afstand van 1,5 meter) nog wel door gaan.

Goede Week en Pasen.

We kunnen niet samenkomen om de Goede Week en Pasen te vieren. In plaats van samen te komen, kunt u zich wel laten inspireren door de brieven en video’s van het pastorale team. Deze week worden die via onze website en Facebookpagina bereikbaar. Zo is de Pastorale brief nummer 3 het afgelopen weekend gepubliceerd en per e-mail gestuurd naar alle parochianen waarvan het e-mailadres bekend is bij de parochie. Wilt u de pastorale brief en andere berichten ook via e-mail ontvangen en uw e-mailadres is nog niet bekend bij de parochie, meld u dan aan via info@parochieheiligegeest.nl.
We hopen en bidden dat het snel beter zal gaan.

De Goede Week is begonnen.

Bent u er klaar voor? We nodigen u uit om te beginnen met kijken en luisteren naar het verhaal van de Goede Week. Bij het vertellen laat pastor Edith Hertog zich inspireren door de vertelwijze van ‘Godly Play, een speelse, beeldende manier van vertellen om het geheim van God in ons leven te ontdekken. Kijk en luister hier naar een korte film.

Eucharistieviering via televisie en radio.

Iedere zondag kunt u een Eucharistieviering volgen bij KRO-NCRV. Deze viering begint om 10.00 uur op NPO 2. Radio Maria Nederland zendt op zaterdag om 09.30 uur en zondag om 10.00 uur een viering uit.