Overzicht weekendvieringen

VERZORGINGSHUIS VITA

in De Regent

De vieringen in VITA zijn bedoeld voor de eigen bewoners en hun verzorgers.

Het parkeerterrein achter de Rabobank is bij vieringen op zaterdag en zondag en bij uitvaarten 30 minuten ervoor en erna geopend.

MARIA MAGDALENAKERK RIJEN

Vrijdag 24 november.

19.00 uur: Vormselviering in de Laurentiuskerk in Dongen.

Zaterdag 25 november.

17.00 uur: Eucharistieviering met Samenzang.
Voorganger: pastor Simon Kuyten.
Intenties: Corrie Smans-Moerkens, Toon Luijten.

Zondag 26 november.

10.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. Parochiekoor.
Voorganger: pastor Simon Kuyten.
Intenties: Nel IJpelaar-Buijs, Leentje Cloin-Timmermans, Riet Leijten-Haagh, Johanna Bink-van Opstal, Riet van Rosmalen, Jan Everts, uit dankbaarheid.

Zaterdag 2 december.

17.00 uur: Viering van Woord en Communie met Samenzang.
Voorganger: werkgroep Liturgie.
Intenties: Corrie van Bergen-van Gestel, overleden ouders Marijnissen-van Looy, Rini Marijnissen, Mariska van Rooten-Marijnissen en overleden ouders Balemans-de Cort.

Zondag 3 december.

10.00 uur: Viering van Woord en Communie m.m.v. Parochiekoor.
Voorganger: werkgroep Liturgie.
Intenties: Adrie van Oers, Jan en Nellie Verharen-v.d. Loo, Riet van Gool-Verhees, Johanna Bink-van Opstal.

Mededeling:
Samen delen.
De komende weken staat er achterin de kerk een winkelwagen. De werkgroep Diaconie wil dat graag gevuld zien met houdbare producten, die we aan de Voedselbank schenken. Bij de startviering werd de wagen al goed gevuld. Doet u ook mee? De Voedselbank helpt daarmee gezinnen, die het nodig hebben. Samen delen, daar gaat het om. Hartelijk dank.

HEILIGE ANNAKERK MOLENSCHOT

Donderdag 23 november.

13.30 uur: Eucharistieviering uit dankbaarheid bij het Diamanten huwelijksfeest van Jos en Betsie Nuiten-van Riel.

Vrijdag 24 november.

13.30 uur: Eucharistieviering uit dankbaarheid bij het Gouden huwelijksfeest van Kees en An Boemaars-van Roozendaal.

Zaterdag 25 november.

19.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. Parochiekoor.
Voorganger: pastor Simon Kuyten.
Intentie: Mia van den Boogaard-Rademackers.

Donderdag 30 november.

13.30 uur: Eucharistieviering uit dankbaarheid bij het Gouden huwelijksfeest van Tiest en Jeanne Broeders-Verboven.

Zaterdag 2 december.

19.00 uur: Viering van Woord en Communie m.m.v. Parochiekoor.
Intentie: Frans Schoenmakers.

Mededeling:

De parochies Heilige Geest en Dongen en Klein Dongen-Vaart willen de mogelijkheid bieden voor het ontvangen van het Sacrament van boete en verzoening in een persoonlijk gesprek met een priester.
Voor het maken van een vertrouwelijke afspraak kunt u bellen met pastor Joost de Bont, 06-53678200.