Overzicht weekendvieringen

VERZORGINGSHUIS VITA

in De Regent

De vieringen in VITA zijn bedoeld voor de eigen bewoners en hun verzorgers.

Het parkeerterrein achter de Rabobank is bij vieringen op zaterdag en zondag en bij uitvaarten 30 minuten ervoor en erna geopend.

MARIA MAGDALENAKERK RIJEN

Zaterdag 29 juli.

17.00 uur: Eucharistieviering met Samenzang.
Voorganger: pastor Simon Kuijten.
Intenties: Adrianus Janssens (jgt.), Bernhard Weterings, An Dekkers (jgt.), Kees de Hoon.

Zondag 30 juli.

10.00 uur: Viering van Woord en Communie met Samenzang.
Voorganger: pastor Edith Hertog.
Intenties: An Kruitwagen-van Beijsterveldt, Riet Willemen-Seelen, Paula Theeuwes-Hendrickx, Jo Bink-van Opstal, Corona Adriaansen-Weterings.

Zaterdag 5 augustus.

17.00 uur: Eucharistieviering met Samenzang.
Voorganger: pastor Simon Kuijten.
Intenties: Corrie Ermes-Willemen, overleden ouders Swanen-Biemans (jgt.) en Sjef de Swart.

Zondag 6 augustus.

10.00 uur: Eucharistieviering met Samenzang.
Voorganger: pastor Simon Kuijten.
Intenties: Piet Willemen, mevrouw de Bruijn-Jansen. Jan en Jaco van Mook, Frans en Addy Seelen-van der Steen, Gerrit Coremans (jgt.), Jo Bink-van Opstal.

HEILIGE ANNAKERK MOLENSCHOT

Woensdag 26 juli. Annaviering.

19.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. Parochiekoor.
Voorganger: pastor Joost de Bont.
Intenties: overleden ouders Tielemans-de Hoogh en Rien en Nel, Nellie van Mook, Joke Buijs, overleden ouders Thomas Boemaars-Buijs, Frans Broers, voor de overleden familieleden van der Veeken en van Leijsen.

Zaterdag 29 juli. Annaviering.

19.00 uur: Viering van Woord en Communie m.m.v. Parochiekoor.
Voorganger: werkgroep Liturgie.
Intenties: overleden ouders van Dongen-Snoeren en Sjac, overleden familie van Rijen, overleden familie van Arendonk-Jongeneelen.

Zondag 30 juli. Annaviering.

10.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. Parochiekoor.
Voorganger: Joost de Bont.
Intenties: overleden familie van Rijen-Tielemans, Harrie en Jeanne Dikmans-Jansen. Gerrit Vissenberg, overleden familie van Alphen-v.d. Werf, Jan en Ad van Alphen, Petrus en Wilhelmina de Bont-Swolfs, Toon de Bont, Jan en Anna Taks-van Beek, Adrie en Lilian Taks, Hans Horrevoets.

Zaterdag 5 augustus.

19.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. Parochiekoor.
Voorganger: pastor Simon Kuijten.
Intentie: Bijzondere intentie.

Mededeling:

De parochies Heilige Geest en Dongen en Klein Dongen-Vaart willen de mogelijkheid bieden voor het ontvangen van het Sacrament van boete en verzoening in een persoonlijk gesprek met een priester.
Voor het maken van een vertrouwelijke afspraak kunt u bellen met pastor Joost de Bont, 06-53678200.