Verliesverwerking

verliesverwerkingHet verlies van een dierbare doet pijn.
Veel verdriet kan dat met zich meebrengen.
En het gaat ook vaak gedurende lange tijd gepaard met gevoelens van eenzaamheid en leegte. Je rouwt en ieder doet dat op zijn of haar manier. Maar vaak is het een zware opgave. Je hebt namelijk heel wat te verwerken.  Sommigen hebben familie, vrienden of kennissen in hun omgeving, die hen hierbij kunnen helpen. Anderen hebben dat niet.

Voor wie?

Iedereen kan een beroep doen op onze werkgroep Verliesverwerking. Wij gaan graag met u in gesprek. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen kerkelijken en niet-kerkelijken of tussen ouderen en jongeren. Het gaat om de verwerking van je verlies. Voor jou willen wij een steun zijn.  Er komt iemand van de werkgroep bij u aan huis voor een persoonlijk gesprek. Vertrouwen is het sleutelwoord. Alles wat besproken wordt, blijft vertrouwelijk.

De werkgroep Verliesverwerking bestaat uit:

• een aantal vrijwilligers dat zich geschoold heeft in rouwbegeleiding.
  • mensen, die een luisterend oor hebben voor je vragen en je gevoelens.
  • mensen, die een steun in je rug kunnen zijn en waar je op terug kunt vallen.

Zij geven ondersteuning op een manier die bij jou past:

• individuele gesprekken
  • groepsgesprekken en
  • ontmoetingsbijeenkomsten
  • Klik hier voor meer informatie over de groepsgesprekken.

Klik hier voor de folder voor meer informatie.

Aanmelden via Ton Vernooij
E-mail: tonvernooij@gmail.com

Of klik hier voor het inschrijfformulier.

Wat kost het?

Er zijn geen kosten aan verbonden.