Els Dikmans

Els Dikmans

Teamassistente

E-mail: teamassistente@parochiedongen.nl

Ik ben Els Dikmans-van Dongen, geboren 4 november 1957 in Oosteind, opgegroeid in Dorst. Ik ben met Jack getrouwd en woon in Oosterhout. We hebben drie volwassen kinderen.

Na de HAVO ben ik bij de Rabobank Amerstreek gaan werken, daar heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd en ben weer teruggekeerd bij de Rabobank toen de jongste 7 jaar was. Verder heb ik bij de Stichting Kinderopvang Oosterhout gewerkt op de planning/facturering en vervolgens bij de Huisartsenpost op de administratie. Mijn hobby’s zijn zingen en schilderen. Ik ben herbenoemd bij de Parochie Dongen en Klein Dongen-Vaart en de Parochie Heilige Geest per 15 april 2013.

Ik vind de functie van teamassistente interessant en ik voel me erg verantwoordelijk voor mijn werkzaamheden. Ik ondersteun het team om het hen mogelijk te maken hun pastorale werk optimaal uit te oefenen. Ik werk met veel plezier en heb diep respect voor alle vrijwilligers van de beide parochies. Ik hoop dat jonge mensen ook de Kerk weten te vinden en over de ‘drempel’ durven te stappen naar de ‘Gezinskerk’.