Communie thuis

Kunt u niet meer naar de kerk door ziekte of ouderdom?
In onze parochie wordt al 35 jaar de communie thuisgebracht. Op zondagmorgen, iedere 14 dagen, belt Anny Louws of Gerard Hermens tussen 10.30 en 11.00 uur bij u aan. Op dit tijdstip zendt de televisie een Eucharistieviering uit, waar veel ouderen naar kijken. De communie sluit hier goed bij aan. Degene die de hostie afgeeft, wacht even een moment in stilte. Daarna wordt het volgende adres bezocht.

De communie wordt ook rondgebracht op de hoogtijdagen van Kerstmis, Pasen en Pinksteren. Tijdens de grote vakantie ligt het rondbrengen even stil.
Het is ook mogelijk om aan te melden voor een kortere tijd. Iemand die bijvoorbeeld een half jaar niet naar de kerk kan, kan dan de communie thuis krijgen.

Op deze manier blijven ook deze parochianen delen in de gemeenschap van de Kerk en de parochie. Zij blijven erbij horen.

Aanmelden:
Bij Gerard Hermens, telefoon 0161 223 843 of g.hermens@hetnet.nl
of bij het secretariaat van de parochie, telefoon 0161 222 833 info@parochieheiligegeest.nl

Kosten: geen