Zondag 25 februari: Gezinskerk ‘Jezus eigen wijs?’

Om 10.00 uur in het parochiecentrum in Dongen aan de Hoge Ham 84.

Vrijdag 2 maart: Wereldgebedsdag

Dit jaar heeft de werkgroep het Surinaams Koor Pramisi uit Tilburg uitgenodigd. Zij maken de Surinaamse maaltijd klaar en zullen ons meenemen in het zingen tijdens de viering.

Surinaamse maaltijd om 17.30 uur in het parochiecentrum, Hoofdstraat 58.
Aanmelden voor de maaltijd kan tot 25 februari via info@parochieheiligegeest.nl of 0161-222833. Een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd.
De oecumenische viering vindt plaats in de Maria Magdalenakerk, Hoofdstraat 60 in Rijen om 19.00 uur.

Donderdagavond 15 maart: debatavond

In het kader van de vasten actie organiseren we een debatavond met politieke partijen in het parochiecentrum in Rijen. Ook hier staat armoede centraal, maar dan de armoede in onze eigen leefomgeving.
Meer informatie volgt. U bent van harte welkom.

Maandagavond 19 maart: vastenmaaltijd

In het kader van de vasten actie organiseren we een vastenmaaltijd in het parochiecentrum in Rijen.
Meer informatie volgt. U bent van harte welkom.

21 maart: Pelgrimstocht naar de Sint Josephkerk

In de Goede Week is er een speciale bisdomviering waar parochies de drie heilige oliën (Chrisma) ophalen. Het is een traditie om daar te voet naar toe te gaan. U kunt meedoen!