Voedsel voor de ziel

Categorie voor berichten over voedsel voor de ziel.

KoRijen zingt de sterren van de hemel

23 december 2018, door Webmaster PHG
Kerstconcert Maria Magdalenakerk

Op zondagmiddag 16 december, een gure wind en in de nacht gevallen sneeuw die lang bleef liggen, was er in de Maria Magdalenakerk een warm concert. De kerk was lekker warm met veel ...Lees verder »

Boeiende lezing in het parochiecentrum

31 januari 2018, door Webmaster PHG

Adrie Lint kwam terug naar zijn oude parochie. Op 24 januari was de zaal hiervoor sfeervol ingericht. Op de tafels brandden kaarsen met de afbeelding van Maria Magdalena. Vijf en twintig deelnemers werden geboeid door ...Lees verder »

Stella Vocalis zong de sterren van de hemel

13 december 2017, door Pieter Hartman

Zondagmiddag 17 december liep de kerk langzaam vol voor het kerstconcert. Al jaren is het inmiddels een goede gewoonte dat de Maria Magdalenakerk haar deuren open zet voor een kerstconcert, waarbij een kleine gezellige kerstmarkt ...Lees verder »

Geweldloos Communiceren

10 november 2017, door Webmaster PHG

Een workshop in de Parochie Heilige Geest

Hoe blijf je met elkaar in gesprek als de meningen verschillen? Anke Bisschops, pastoraal psycholoog, nam ons mee in de eerste beginselen van geweldloze communicatie. Met 18 deelnemers luisterden ...Lees verder »

Activiteit Voedsel voor de Ziel

17 oktober 2017, door Webmaster PHG

We hebben een mooie boeklezing achter de rug, waarin Marjolein van Tooren ons loodste door het boek van Stefan Brijs, ‘de Engelenmaker’. Met 14 enthousiaste deelnemers bespraken we het boek.

Zondag 8 oktober was er in ...Lees verder »

Naar boven