Pastoraal team

Categorie voor berichten over het pastoraal team.

Wie verliefd is, gaat open

17 oktober 2017, door Webmaster PHG

Geregeld word ik in discussies betrokken over kerkregels, of willen mensen met mij de grenzen aftasten van wat er wel of niet mag. Ga ik de discussie aan, dan ben ik er zelden gelukkig mee. ...Lees verder »

De draad oppakken

06 september 2017, door Webmaster PHG

Zomerse dagen nodigen uit om even ‘niets’ te doen en daarna fris de draad op te pakken. We komen terug in het dagelijkse ritme van het leven. Soms zijn we dat ritme kwijt. Met of ...Lees verder »

Ga met God en hij zal met je zijn

07 juni 2017, door Webmaster PHG
Pastoraal werkster Edith Hertog heeft zin in het tweede jaar

Na pastor Joost de Bont en diaken Rob van Uden is pastoraal werkster Edith Hertog de derde ‘nieuweling’ die aan het woord komt in een bijzondere ...Lees verder »

Pastores op bezoek in Hulten

20 mei 2017, door Webmaster PHG

In juni 2013 werd de kerk van Hulten gesloten. Op 16 oktober 2014 werd de Gerarduskapel geopend, maar sindsdien bleef het stil. Het Parochiebestuur en het nieuwe pastores team zijn Hulten echter niet vergeten. Op ...Lees verder »

Interview met diaken Rob van Uden

31 januari 2017, door Webmaster PHG

,,Ik ben volkomen gelukkig met mijn ambt’’ Diaken Rob van Uden wil andere mensen inspireren

De tijd gaat snel. Diaken Rob van Uden is in maart al weer een jaar werkzaam in het samenwerkingsverband van de ...Lees verder »

We zijn een evenwichtig team

02 december 2016, door Webmaster PHG

Pastor Joost de Bont voelt zich hier thuis

Pastor Joost de Bont is al bijna anderhalf jaar werkzaam in het samenwerkingsverband van de parochies Heilige Geest en Dongen en Klein Dongen–Vaart. Het is tijd om terug ...Lees verder »

Naar boven