Anna Concerten

26 juni 2019, door Webmaster PHG

Annakapel in Molenschot biedt podium aan lokale artiesten.

De Annakapel in Molenschot is al lange tijd bekend als bedevaartsoord onder de spreuk “naar St. Anneke vur een manneke”. Maar wist u al dat de Annkapel ook beschikt over een schitterende akoestiek? Reden voor de werkgroep Annaconcerten om artiesten te benaderen voor een drietal zomerconcerten. Mocht u reeds voorzien zijn van een partner of is u kinderwens al vervuld, dan heeft u nu toch een goede reden om het mooie kapelletje te bezoeken en te genieten van muziek in een sfeervolle omgeving.

Op donderdag 18 juli aanstaande bijt het DUO Ellen en Sylvana het spits af. Pianiste Ellen van Bergen en zangeres Sylvana Doelman brengen dan een easy listening repertoire met een vleugje jazz voor een mooie zomeravond.

Op donderdag 15 augustus volgen DE KIBBELS; vijf vrouwen, twee generaties die elkaar stimuleren en inspireren. Amarens van der Meulen, Berber van der Heide, Corina van Steenhoven, Jacqueline Broeders en Mejon de Hoon brengen met hun warme stemmen een gevarieerd programma van “Liederen die Raken, Roeren en Relativeren”. Zelfgeschreven luisterliederen over levensechte thema’s met scherpe teksten en natuurlijk een vleugje humor, begeleid door gitaar en ukelele.

Tenslotte op donderdag19 september treedt COMBO BONNEFOOI op. Zangeres Marie-José Staps wordt begeleid door 5 doorwinterde jazzmuzikanten. Gezellige jazzmuziek uit Breda voor een swingende afsluiting van de reeks Annaconcerten.

Entree €5,- per concert, voor 3 concerten betaalt u slechts €10,-
Kaarten en passe-partouts verkrijgbaar bij “Herberg de Drie Linden” en “Café ‘t Engeltje” in Molenschot.