Kerk en School

Kerk en school

13 november 2019, door Webmaster PHG
Kinderboekenweek

In oktober spraken we met de leerlingen van groep 6/7/8 van de Annaschool en van De 3 Musketiers over activiteiten die zij op school deden tijdens de Kinderboekenweek met als thema: ‘Reis mee’. De kinderen hebben ...Lees verder »

Terugblik Kerk en School: Vriendschap

11 oktober 2019, door Webmaster PHG

Op dinsdag 17 september zijn leerlingen van groep 4/5 van basisschool Sint Anna uit Molenschot op bezoek geweest in het bos bij de Hannebroeck in Oosterhout. Onder het thema ‘Vriendschap’ hebben we met de kinderen ...Lees verder »

Bezoek aan Peerke Donders

10 april 2019, door Webmaster PHG

Op 1 april hebben de leerlingen van groep 7 van basisschool De Brakken een bezoek gebracht aan het museum van Peerke Donders in Tilburg. Dit bezoek is speciaal gepland in de Vastentijd, omdat in het park ...Lees verder »

Winnen en verliezen

12 februari 2019, door Webmaster PHG

De groepen 6-7-8 van de St. Annaschool van Molenschot en de 3 Musketiers uit Hulten namen op 25 en 28 januari deel aan de workshop ‘Winnen en verliezen’. Op school hebben de leerlingen stukken karton gekleurd. ...Lees verder »

Kerk en School

21 november 2018, door Webmaster PHG
Jona

Maandag 29 oktober waren de groepen 6 van basisschool De Brakken in de kerk. We hebben de leerlingen een waardevol verhaal laten beleven. In de Bijbel staan verhalen waarin keuzes gemaakt moeten worden. Voor die beleving ...Lees verder »

Naar boven