Kerk en School

Meditatie

11 maart 2020, door Webmaster PHG

Groep 4/5 van de Drie Musketiers uit Hulten en de groepen 6 van de Jozefschool uit Rijen waren woensdag 4 maart in de Maria Magdalenakerk voor de workshop meditatie. In de kerk mediteren we om ...Lees verder »

Het feest dat toch doorging

11 maart 2020, door Webmaster PHG

De kinderen van groep 3 van De Brakken en Sint Annaschool zijn in februari uitgenodigd om in de kerk een feest te komen vieren. In de kerk worden veel feesten gevierd en Jezus is de gastheer. ...Lees verder »

Vanuit Kerk en School

12 december 2019, door Webmaster PHG

In november kwamen de leerlingen van groep 5 van basisschool De Brakken naar het Parochiecentrum voor de workshop: ‘Opa en Oma’. Die spelen een belangrijke rol in het leven van kinderen. Elk kind lijkt op zijn ...Lees verder »

Kerk en school

13 november 2019, door Webmaster PHG
Kinderboekenweek

In oktober spraken we met de leerlingen van groep 6/7/8 van de Annaschool en van De 3 Musketiers over activiteiten die zij op school deden tijdens de Kinderboekenweek met als thema: ‘Reis mee’. De kinderen hebben ...Lees verder »

Terugblik Kerk en School: Vriendschap

11 oktober 2019, door Webmaster PHG

Op dinsdag 17 september zijn leerlingen van groep 4/5 van basisschool Sint Anna uit Molenschot op bezoek geweest in het bos bij de Hannebroeck in Oosterhout. Onder het thema ‘Vriendschap’ hebben we met de kinderen ...Lees verder »

Naar boven