Kerk en School

Vanuit Kerk en School

12 december 2019, door Webmaster PHG

In november kwamen de leerlingen van groep 5 van basisschool De Brakken naar het Parochiecentrum voor de workshop: ‘Opa en Oma’. Die spelen een belangrijke rol in het leven van kinderen. Elk kind lijkt op zijn ...Lees verder »

Kerk en school

13 november 2019, door Webmaster PHG
Kinderboekenweek

In oktober spraken we met de leerlingen van groep 6/7/8 van de Annaschool en van De 3 Musketiers over activiteiten die zij op school deden tijdens de Kinderboekenweek met als thema: ‘Reis mee’. De kinderen hebben ...Lees verder »

Terugblik Kerk en School: Vriendschap

11 oktober 2019, door Webmaster PHG

Op dinsdag 17 september zijn leerlingen van groep 4/5 van basisschool Sint Anna uit Molenschot op bezoek geweest in het bos bij de Hannebroeck in Oosterhout. Onder het thema ‘Vriendschap’ hebben we met de kinderen ...Lees verder »

Bezoek aan Peerke Donders

10 april 2019, door Webmaster PHG

Op 1 april hebben de leerlingen van groep 7 van basisschool De Brakken een bezoek gebracht aan het museum van Peerke Donders in Tilburg. Dit bezoek is speciaal gepland in de Vastentijd, omdat in het park ...Lees verder »

Winnen en verliezen

12 februari 2019, door Webmaster PHG

De groepen 6-7-8 van de St. Annaschool van Molenschot en de 3 Musketiers uit Hulten namen op 25 en 28 januari deel aan de workshop ‘Winnen en verliezen’. Op school hebben de leerlingen stukken karton gekleurd. ...Lees verder »

Naar boven