Gezinskerk Verslag

Zomerse afsluiting Gezinskerk

26 juni 2019, door Webmaster PHG

Vergezeld van stralend weer en plunjezak gevuld met drinken en iets lekkers gingen we op zondag 23 juni bij Wolfsweide in Rijen, samen op reis. Net als Jezus met zijn leerlingen, zaten wij samen in een ...Lees verder »

Aan de weg timmeren met Jozef

20 maart 2019, door Webmaster PHG

Bij de gezinskerk van zondag 17 maart stond het verhaal van twee huizenbouwers centraal. Een parabel die Jezus heeft verteld. Twee mannen wilden een huis bouwen en zochten het mooiste plekje uit. Een man bouwde een ...Lees verder »

Licht en nieuw begin!

14 januari 2019, door Webmaster PHG

De familiekerstviering op 24 december om 17.00 uur begon met een kleine verrassing. Elk kind kreeg een wolkje van papier en kleurpotloodjes om het te versieren en er eventueel een mooie wens op te zetten. ...Lees verder »

Gezinskerk Sint Maarten

21 november 2018, door Webmaster PHG

Na de opening werd er begonnen aan het verhaal van Sint Maarten. Ondersteund door zwaard, riddermantel en rode mantel kwam het verhaal voor de kinderen tot leven. Na het verhaal konden de kinderen vragen stellen ...Lees verder »

Terugblik Gezinskerk 7 oktober ‘Storm’

18 oktober 2018, door Webmaster PHG

We begonnen deze viering met het aansteken van de kaars, een liedje en een kruisteken. Edith vertelde toen het verhaal van Jezus en de storm op het meer en hoe bang de leerlingen wel niet waren. Daarna ...Lees verder »

de laatsten zullen de eersten zijn

03 september 2018, door Webmaster PHG
Alle werkers in de wijngaard krijgen hetzelfde loon, is dat wel eerlijk? Al pratende ontdekten we dat in de ogen van God iedereen meetelt! Natuurlijk mochten de lekkere druiven niet ontbreken.– – – –

 

Lees verder »

Met vrienden kom je er wel!

02 juli 2018, door Webmaster PHG

De zomerafsluiting van de gezinskerk was dit jaar buiten in het bos rond de Duiventoren. Kinderen en ouders leefden zich in in het verhaal van de lamme man. Zijn vrienden brengen hem in contact met ...Lees verder »

Naar boven