Nuusbrokkies

Categorie voor het plaatsen van de nieuwsbrieven van de Nuusbrokkies van Namibië

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 oktober 2019, door Webmaster PHG

Dit is zaterdagavond 5 Oktober en de eerste wolken zijn vandaag gekomen en ze zijn weer bezig om te vertrekken. We zullen zeker nog ‘n maand moeten wachten, voordat ons zal gaan aanbreken….dat is tenminste ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 september 2019, door Webmaster PHG

Dit is zaterdag 7 September en de wintertijd is nu voorbij en de lente is begonnen. We zien dit aan onze seringenbomen, die hun bladeren in de herfsttijd verliezen en nu mooi beginnen uit te ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

08 augustus 2019, door Webmaster PHG

Het is prachtige winterweer met ‘n stralende zon en ‘n blauwe lucht. Dit was vanmorgen net 10 graden en vanmiddag zal het 29 graden worden en in de avond koelt het weer af tot 8 ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

08 juli 2019, door Webmaster PHG

Het is zondag 7 Julie en ik ben juist terug gekomen van de H.Mis in Aranos. Alle kinderen zijn vrijdag middag naar huis gegaan voor ‘n lange weekend en ze komen vanavond of morgenvroeg weer ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

05 juni 2019, door Webmaster PHG

Dit is woensdag 5 Junie en wij zijn in onze wintertijd. In de nacht dalen de temperaturen al tot 5 tot 8 graden en overdag wordt het 25 tot 28 graden met ‘n stralende blauwe ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

06 mei 2019, door Webmaster PHG

Dat was ‘n hele mooie plechtigheid van de dodenherdenking in Nederland op zaterdag 4 Mei. De man met de trompet .De grote klok die acht uur sloeg en dan de twee minuten volledige stilte.Het was ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 april 2019, door Webmaster PHG

Dit is zaterdag 6 April en dit is al koel in de morgen. Onze is nu eigenlijk voorbij en dit lijkt maar treurig om zo de volgende 6 maanden zonder regen te moeten klaarkomen. In de krant ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

11 maart 2019, door Webmaster PHG

Dit is 8 Maart en daar is weer wat bewolking in de lucht, maar dit wil gewoon niet gaan regenen. In November en December wilden we al graag ‘n vroege regen gehad hebben en daar ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

06 februari 2019, door Webmaster PHG

Dit is vandaag 6 Februarie en daar is weer ‘n hele maand voorbij gegaan zonder dat het geregend heeft. Net hier en daar in het noorden ‘n donderbui en ook wij hebben in deze Januarie ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 januari 2019, door Webmaster PHG

Dit is zaterdag 5 Januarie en de eerste week van het Nieuwe Jaar 2019 zit er weer op. Ik wil allemaal nog eens ‘n keer alle voorspoed en gezondheid toewensen. Wij hebben mooie Kerstdagen gevierd in ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

09 december 2018, door Webmaster PHG
Samen werken

Dit is zondag namiddag en dit is doodstil in Cambridge. Daar is geen wolk aan de hemel te bekennen en de temperaturen liggen rond de 35 tot 37 graden elke dag. Na de eerste ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 november 2018, door Webmaster PHG

Dit is woensdag 7 November en dit is stralende weer.Ik kom juist terug van onze Oecumeniese vergadering in Aranos, waar we met 8 personen bij elkaar waren.Ik heb nog ‚n paar grote zakken met ...Lees verder »

Naar boven