Nuusbrokkies

Categorie voor het plaatsen van de nieuwsbrieven van de Nuusbrokkies van Namibië

Die Nuusbrokkies van Namibia

06 mei 2019, door Webmaster PHG

Dat was ‘n hele mooie plechtigheid van de dodenherdenking in Nederland op zaterdag 4 Mei. De man met de trompet .De grote klok die acht uur sloeg en dan de twee minuten volledige stilte.Het was ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 april 2019, door Webmaster PHG

Dit is zaterdag 6 April en dit is al koel in de morgen. Onze is nu eigenlijk voorbij en dit lijkt maar treurig om zo de volgende 6 maanden zonder regen te moeten klaarkomen. In de krant ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

11 maart 2019, door Webmaster PHG

Dit is 8 Maart en daar is weer wat bewolking in de lucht, maar dit wil gewoon niet gaan regenen. In November en December wilden we al graag ‘n vroege regen gehad hebben en daar ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

06 februari 2019, door Webmaster PHG

Dit is vandaag 6 Februarie en daar is weer ‘n hele maand voorbij gegaan zonder dat het geregend heeft. Net hier en daar in het noorden ‘n donderbui en ook wij hebben in deze Januarie ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 januari 2019, door Webmaster PHG

Dit is zaterdag 5 Januarie en de eerste week van het Nieuwe Jaar 2019 zit er weer op. Ik wil allemaal nog eens ‘n keer alle voorspoed en gezondheid toewensen. Wij hebben mooie Kerstdagen gevierd in ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

09 december 2018, door Webmaster PHG
Samen werken

Dit is zondag namiddag en dit is doodstil in Cambridge. Daar is geen wolk aan de hemel te bekennen en de temperaturen liggen rond de 35 tot 37 graden elke dag. Na de eerste ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 november 2018, door Webmaster PHG

Dit is woensdag 7 November en dit is stralende weer.Ik kom juist terug van onze Oecumeniese vergadering in Aranos, waar we met 8 personen bij elkaar waren.Ik heb nog ‚n paar grote zakken met ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

09 oktober 2018, door Webmaster PHG

Het is namiddag 9 Oktober en ik ben juist terug gekomen uit Nederland.Ik ben op zondagnacht 7 Oktober vertrokken en op maandagmorgen 11.00 uur voormiddag aangekomen in Windhoek, waar drie medebroeders mij zijn komen ophalen.We ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

04 augustus 2018, door Webmaster PHG

Dit is vrijdag 3 Augustus en dit is prachtige weer. In de nachten blijft het nog ‘n beetje koud, maar rond de middagtijd is het 25 tot 30 graden. Het hele veld is echter grauw ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

03 juli 2018, door Webmaster PHG

Dit is dinsdag 3 Julie en ijselijk koud. Mijn slimfoon zegt, dat het een graad onder nul is hier in Rehoboth. Dit koude front van Kaapstad was al aangekondigd en in het zuiden rond Karasburg ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

05 juni 2018, door Webmaster PHG

Dit is 5 Junie en de tijd vliegt voorbij. We zitten in onze wintertijd en dit is al erg koud in de nacht : rond de 4 of 5 graden en soms lijkt het al, ...Lees verder »

Naar boven