Nuusbrokkies

Categorie voor het plaatsen van de nieuwsbrieven van de Nuusbrokkies van Namibië

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 september 2020, door Webmaster PHG

Dit is nu maandag 7 September en het is al lekker warm in de namiddag tot 32 graden. Het lijkt nu dat de wintertijd voorbij is. De lente begint hier bij het begin van de ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

10 augustus 2020, door Webmaster PHG

Dit is vrijdag 7 Augustus en vanmorgen was dit 4 graden onder het vriespunt en ik zit met ‘n dikke trui en ‘n overjasje daarover. Het is al ‘n strenge wintertijd geweest in dit jaar ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

06 juli 2020, door Webmaster PHG

Dit is dinsdagnamiddag 6 Julie en de zon schijnt heerlijk in ‘n blauwe heldere lucht met geen wolkje te zien. Buiten is het lekker in het zonnetje en binnen moet je ‘n trui aan houden, ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

09 juni 2020, door Webmaster PHG

Dit is zaterdag namiddag 5 Junie met ‘n blauwe heldere lucht en rond de 28 graden. In de nacht is het elke keer maar 2 tot 4 graden en het was al onder het vriespunt. ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

04 mei 2020, door Webmaster PHG

Het is maandag 4 Mei en dit is ‘n openbare vakantiedag: Cassinga Dag! Het is de gedachtenis aan de dag, dat Suid-Afrikaanse troepen ‘n vluchtelingenkamp van Swapo gebombardeerd hebben. Het was kort voor de onafhankelijkheidswording van ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

06 april 2020, door Webmaster PHG

Dit is maandag, 6 April en we zitten dus al klaar in de Stille Week, de voorbereiding van het Paasfeest. Wij hebben gisteren met 5 personen in de kerk Palmzondag gevierd. Buitenkant zaten ook ongeveer ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

09 maart 2020, door Webmaster PHG

Dit is 7 Maart en de warmste tijd van de zomer is voorbij. De goede regens in het noorden van Namibia, hebben de aarde ook mooi afgekoeld en de wereld daar is mooi groen geworden. ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 februari 2020, door Webmaster PHG

Dit is vrijdag 7 Februarie en elke dag is het stralende weer. Meestal komen er in de namiddag wolken opzetten en dan hopen we, dat er weer kans zal zijn op ‘n regen of donderbui. ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

12 januari 2020, door Webmaster PHG

Het is zaterdag avond 11 Januarie en het nieuwe jaar vliegt vooruit, zodat je bijna niet kunt bijhouden welke dag het op het ogenblik is. Ik wil allemaal nog maar < ‘n Gelukkige Nieuwe Mooie Jaar ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

05 december 2019, door Webmaster PHG

Op dinsdag 3 December is ‘n groot ongeluk gebeurd : De Suid Afrikaanse Bisschopskantoor heeft laten weten, dat twee professoren van het Groot Semenarie St. John Vianney in ‘n auto-ongeluk omgekomen zijn en nog twee ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

05 november 2019, door Webmaster PHG

Dit is dinsdag 5 November en buitenkant is het 36 tot 38 graden. De wolken zijn weer mooi opgekomen en in het noorden heeft het al op plekken enkele mm geregend en de televisie heeft ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 oktober 2019, door Webmaster PHG

Dit is zaterdagavond 5 Oktober en de eerste wolken zijn vandaag gekomen en ze zijn weer bezig om te vertrekken. We zullen zeker nog ‘n maand moeten wachten, voordat ons zal gaan aanbreken….dat is tenminste ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 september 2019, door Webmaster PHG

Dit is zaterdag 7 September en de wintertijd is nu voorbij en de lente is begonnen. We zien dit aan onze seringenbomen, die hun bladeren in de herfsttijd verliezen en nu mooi beginnen uit te ...Lees verder »

Naar boven