Nuusbrokkies

Categorie voor het plaatsen van de nieuwsbrieven van de Nuusbrokkies van Namibië

Die Nuusbrokkies van Namibia

04 augustus 2018, door Webmaster PHG

Dit is vrijdag 3 Augustus en dit is prachtige weer. In de nachten blijft het nog ‘n beetje koud, maar rond de middagtijd is het 25 tot 30 graden. Het hele veld is echter grauw ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

03 juli 2018, door Webmaster PHG

Dit is dinsdag 3 Julie en ijselijk koud. Mijn slimfoon zegt, dat het een graad onder nul is hier in Rehoboth. Dit koude front van Kaapstad was al aangekondigd en in het zuiden rond Karasburg ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

05 juni 2018, door Webmaster PHG

Dit is 5 Junie en de tijd vliegt voorbij. We zitten in onze wintertijd en dit is al erg koud in de nacht : rond de 4 of 5 graden en soms lijkt het al, ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

09 mei 2018, door Webmaster PHG

Dit was ‚n geweldige mooie feestdag op zaterdag 5 Mei 2018 en het volgende verslag was op maandag 7 Mei in de Republikein te lezen. : „Talle plaaslike en gelowiges van die buiteland het ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

10 april 2018, door Webmaster PHG

Dit is vrijdag 6 April en de wereld rondom ons wordt al mooi groen. We hebben intussen een keer ‘n regenbui van 8 mm en een keer 18 mm gekregen. De kleine plantjes van gras ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 maart 2018, door Webmaster PHG

Het is dinsdag 6 Maart en de zon staat weer hoog aan de hemel en verbrand de kleine groene grasjes en onkruid en de kleine gele bloemetjes, die zo mooi opgekomen zijn. Ongeveer 10 dagen ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 februari 2018, door Webmaster PHG

Dit is maandag 5 Februarie en nog steeds geen regen gekregen. In het noorden heeft het wel ‘n paar keren goed geregend, maar ook daar is het nog veel te weinig. Maar vanaf Windhoek naar ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

10 januari 2018, door Webmaster PHG

Dit is maandag 8 Januarie 2018 .De zon staat al hoog en daar is ‚n staalblauwe hemel en dit zal bloedig warm wordt, heeft de radio gezegd. Bij het begin van dit Nieuwe Jaar 2018 wil ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

06 december 2017, door Webmaster PHG

Dit is woensdag 6 December en het is St. Nikolaasfeest of op 5 December en worden er geschenken aan elkaar uitgedeeld.Hier kennen we dat feest niet, maar wel het feest van de < Kerstman > ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

06 november 2017, door Webmaster PHG

Dit is maandag 6 November en dit is prachtig weer. Dit was vannacht 23 graden en dit zal van middag 36 graden gaan worden. De eerste goede regenbuien zijn gelukkig al gevallen en ook Stampriet ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

10 oktober 2017, door Webmaster PHG

Dit is maandag 9 Oktober en de zon staat al hoog en er is geen wolkje aan de lucht. Maar er staat ‚n koude windje en mijn slimfoon zegt, dat het maar 14 graden is. ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

06 september 2017, door Webmaster PHG

Op zondag 3 September is onze zomertijd begonnen en hebben we onze horloges en klokken ‘n uur naar voren gezet, zodat we weer gelijk lopen met Zuid-Afrika.Dit is nu onze lentetijd met temperaturen van rond ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

08 augustus 2017, door Webmaster PHG

Dit is vandaag maandag 7 Augustus en dit is behoorlijk fris in de morgen, 5 of 6 graden,maar de stralende zon zal de temperaturen weer tot 25 of 30 graden brengen. Het is nog altijd ...Lees verder »

Naar boven