Nuusbrokkies

Categorie voor het plaatsen van de nieuwsbrieven van de Nuusbrokkies van Namibië

Die Nuusbrokkies van Namibia

11 maart 2019, door Webmaster PHG

Dit is 8 Maart en daar is weer wat bewolking in de lucht, maar dit wil gewoon niet gaan regenen. In November en December wilden we al graag ‘n vroege regen gehad hebben en daar ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

06 februari 2019, door Webmaster PHG

Dit is vandaag 6 Februarie en daar is weer ‘n hele maand voorbij gegaan zonder dat het geregend heeft. Net hier en daar in het noorden ‘n donderbui en ook wij hebben in deze Januarie ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 januari 2019, door Webmaster PHG

Dit is zaterdag 5 Januarie en de eerste week van het Nieuwe Jaar 2019 zit er weer op. Ik wil allemaal nog eens ‘n keer alle voorspoed en gezondheid toewensen. Wij hebben mooie Kerstdagen gevierd in ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

09 december 2018, door Webmaster PHG
Samen werken

Dit is zondag namiddag en dit is doodstil in Cambridge. Daar is geen wolk aan de hemel te bekennen en de temperaturen liggen rond de 35 tot 37 graden elke dag. Na de eerste ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 november 2018, door Webmaster PHG

Dit is woensdag 7 November en dit is stralende weer.Ik kom juist terug van onze Oecumeniese vergadering in Aranos, waar we met 8 personen bij elkaar waren.Ik heb nog ‚n paar grote zakken met ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

09 oktober 2018, door Webmaster PHG

Het is namiddag 9 Oktober en ik ben juist terug gekomen uit Nederland.Ik ben op zondagnacht 7 Oktober vertrokken en op maandagmorgen 11.00 uur voormiddag aangekomen in Windhoek, waar drie medebroeders mij zijn komen ophalen.We ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

04 augustus 2018, door Webmaster PHG

Dit is vrijdag 3 Augustus en dit is prachtige weer. In de nachten blijft het nog ‘n beetje koud, maar rond de middagtijd is het 25 tot 30 graden. Het hele veld is echter grauw ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

03 juli 2018, door Webmaster PHG

Dit is dinsdag 3 Julie en ijselijk koud. Mijn slimfoon zegt, dat het een graad onder nul is hier in Rehoboth. Dit koude front van Kaapstad was al aangekondigd en in het zuiden rond Karasburg ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

05 juni 2018, door Webmaster PHG

Dit is 5 Junie en de tijd vliegt voorbij. We zitten in onze wintertijd en dit is al erg koud in de nacht : rond de 4 of 5 graden en soms lijkt het al, ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

09 mei 2018, door Webmaster PHG

Dit was ‚n geweldige mooie feestdag op zaterdag 5 Mei 2018 en het volgende verslag was op maandag 7 Mei in de Republikein te lezen. : „Talle plaaslike en gelowiges van die buiteland het ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

10 april 2018, door Webmaster PHG

Dit is vrijdag 6 April en de wereld rondom ons wordt al mooi groen. We hebben intussen een keer ‘n regenbui van 8 mm en een keer 18 mm gekregen. De kleine plantjes van gras ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 maart 2018, door Webmaster PHG

Het is dinsdag 6 Maart en de zon staat weer hoog aan de hemel en verbrand de kleine groene grasjes en onkruid en de kleine gele bloemetjes, die zo mooi opgekomen zijn. Ongeveer 10 dagen ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 februari 2018, door Webmaster PHG

Dit is maandag 5 Februarie en nog steeds geen regen gekregen. In het noorden heeft het wel ‘n paar keren goed geregend, maar ook daar is het nog veel te weinig. Maar vanaf Windhoek naar ...Lees verder »

Naar boven