Nuusbrokkies

Categorie voor het plaatsen van de nieuwsbrieven van de Nuusbrokkies van Namibië

Die Nuusbrokkies van Namibia

09 mei 2018, door Webmaster PHG

Dit was ‚n geweldige mooie feestdag op zaterdag 5 Mei 2018 en het volgende verslag was op maandag 7 Mei in de Republikein te lezen. : „Talle plaaslike en gelowiges van die buiteland het ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

10 april 2018, door Webmaster PHG

Dit is vrijdag 6 April en de wereld rondom ons wordt al mooi groen. We hebben intussen een keer ‘n regenbui van 8 mm en een keer 18 mm gekregen. De kleine plantjes van gras ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 maart 2018, door Webmaster PHG

Het is dinsdag 6 Maart en de zon staat weer hoog aan de hemel en verbrand de kleine groene grasjes en onkruid en de kleine gele bloemetjes, die zo mooi opgekomen zijn. Ongeveer 10 dagen ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 februari 2018, door Webmaster PHG

Dit is maandag 5 Februarie en nog steeds geen regen gekregen. In het noorden heeft het wel ‘n paar keren goed geregend, maar ook daar is het nog veel te weinig. Maar vanaf Windhoek naar ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

10 januari 2018, door Webmaster PHG

Dit is maandag 8 Januarie 2018 .De zon staat al hoog en daar is ‚n staalblauwe hemel en dit zal bloedig warm wordt, heeft de radio gezegd. Bij het begin van dit Nieuwe Jaar 2018 wil ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

06 december 2017, door Webmaster PHG

Dit is woensdag 6 December en het is St. Nikolaasfeest of op 5 December en worden er geschenken aan elkaar uitgedeeld.Hier kennen we dat feest niet, maar wel het feest van de < Kerstman > ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

06 november 2017, door Webmaster PHG

Dit is maandag 6 November en dit is prachtig weer. Dit was vannacht 23 graden en dit zal van middag 36 graden gaan worden. De eerste goede regenbuien zijn gelukkig al gevallen en ook Stampriet ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

10 oktober 2017, door Webmaster PHG

Dit is maandag 9 Oktober en de zon staat al hoog en er is geen wolkje aan de lucht. Maar er staat ‚n koude windje en mijn slimfoon zegt, dat het maar 14 graden is. ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

06 september 2017, door Webmaster PHG

Op zondag 3 September is onze zomertijd begonnen en hebben we onze horloges en klokken ‘n uur naar voren gezet, zodat we weer gelijk lopen met Zuid-Afrika.Dit is nu onze lentetijd met temperaturen van rond ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

08 augustus 2017, door Webmaster PHG

Dit is vandaag maandag 7 Augustus en dit is behoorlijk fris in de morgen, 5 of 6 graden,maar de stralende zon zal de temperaturen weer tot 25 of 30 graden brengen. Het is nog altijd ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

04 juli 2017, door Webmaster PHG

Dit is vandaag dinsdag 4 Julie en dit is behoorlijk koud vanmorgen.Dit was twee of drie graden vannacht en dit zal zeker in de namiddag tot 22 of 25 graden oplopen. Het veld is grauw ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

10 juni 2017, door Webmaster PHG

Dit is woensdag 8 Junie en we zitten in onze herfst tijd : In de nacht zijn de temperaturen rond 5 tot 8 graden en overdag rond de 22 en 25 graden met ‚n stralende ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

05 mei 2017, door Webmaster PHG

Dit is zoals ‚n droom die voorbij gevlogen is. Maar het was ‚n mooie droom geweest, die werkelijkheid geworden is bij de viering van mijn gouden jubileumfeest op 11 Maart in Aranos en op 12 ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 april 2017, door Webmaster PHG

De maand van Maart is voorbij gevlogen en alles is volgens beplanning gegaan. Zes van mijn familie uit Nederland waren mooi op tijd om mijn 76 ste verjaardag mee te vieren op 9 Maart. Klik hier ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

03 maart 2017, door Webmaster PHG

„ Reenvooruitsigte vir die eerste week van Maart lyk belowend vir die binneland, met die Noorde en Noordooste wat swaar reenbuie en donderstorms van vandag af kan verwag „  : staat in de krant te ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

06 februari 2017, door Webmaster PHG

…. Goede regenbuien zijn overal met vreugde ontvangen en de weerprofeten voorspellen nog wijd verspreide buien, maar dikwijls vallen die buien wel in andere dorpen of buurtfarms, terwijl ‚n kleine opvolgregen ‚n paar mm genoeg ...Lees verder »

Naar boven