Nuusbrokkies

Categorie voor het plaatsen van de nieuwsbrieven van de Nuusbrokkies van Namibië

Die Nuusbrokkies van Namibia

09 maart 2020, door Webmaster PHG

Dit is 7 Maart en de warmste tijd van de zomer is voorbij. De goede regens in het noorden van Namibia, hebben de aarde ook mooi afgekoeld en de wereld daar is mooi groen geworden. ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 februari 2020, door Webmaster PHG

Dit is vrijdag 7 Februarie en elke dag is het stralende weer. Meestal komen er in de namiddag wolken opzetten en dan hopen we, dat er weer kans zal zijn op ‘n regen of donderbui. ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

12 januari 2020, door Webmaster PHG

Het is zaterdag avond 11 Januarie en het nieuwe jaar vliegt vooruit, zodat je bijna niet kunt bijhouden welke dag het op het ogenblik is. Ik wil allemaal nog maar < ‘n Gelukkige Nieuwe Mooie Jaar ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

05 december 2019, door Webmaster PHG

Op dinsdag 3 December is ‘n groot ongeluk gebeurd : De Suid Afrikaanse Bisschopskantoor heeft laten weten, dat twee professoren van het Groot Semenarie St. John Vianney in ‘n auto-ongeluk omgekomen zijn en nog twee ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

05 november 2019, door Webmaster PHG

Dit is dinsdag 5 November en buitenkant is het 36 tot 38 graden. De wolken zijn weer mooi opgekomen en in het noorden heeft het al op plekken enkele mm geregend en de televisie heeft ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 oktober 2019, door Webmaster PHG

Dit is zaterdagavond 5 Oktober en de eerste wolken zijn vandaag gekomen en ze zijn weer bezig om te vertrekken. We zullen zeker nog ‘n maand moeten wachten, voordat ons zal gaan aanbreken….dat is tenminste ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 september 2019, door Webmaster PHG

Dit is zaterdag 7 September en de wintertijd is nu voorbij en de lente is begonnen. We zien dit aan onze seringenbomen, die hun bladeren in de herfsttijd verliezen en nu mooi beginnen uit te ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

08 augustus 2019, door Webmaster PHG

Het is prachtige winterweer met ‘n stralende zon en ‘n blauwe lucht. Dit was vanmorgen net 10 graden en vanmiddag zal het 29 graden worden en in de avond koelt het weer af tot 8 ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

08 juli 2019, door Webmaster PHG

Het is zondag 7 Julie en ik ben juist terug gekomen van de H.Mis in Aranos. Alle kinderen zijn vrijdag middag naar huis gegaan voor ‘n lange weekend en ze komen vanavond of morgenvroeg weer ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

05 juni 2019, door Webmaster PHG

Dit is woensdag 5 Junie en wij zijn in onze wintertijd. In de nacht dalen de temperaturen al tot 5 tot 8 graden en overdag wordt het 25 tot 28 graden met ‘n stralende blauwe ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

06 mei 2019, door Webmaster PHG

Dat was ‘n hele mooie plechtigheid van de dodenherdenking in Nederland op zaterdag 4 Mei. De man met de trompet .De grote klok die acht uur sloeg en dan de twee minuten volledige stilte.Het was ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

07 april 2019, door Webmaster PHG

Dit is zaterdag 6 April en dit is al koel in de morgen. Onze is nu eigenlijk voorbij en dit lijkt maar treurig om zo de volgende 6 maanden zonder regen te moeten klaarkomen. In de krant ...Lees verder »

Die Nuusbrokkies van Namibia

11 maart 2019, door Webmaster PHG

Dit is 8 Maart en daar is weer wat bewolking in de lucht, maar dit wil gewoon niet gaan regenen. In November en December wilden we al graag ‘n vroege regen gehad hebben en daar ...Lees verder »

Naar boven