Joost de Bont

December

23 november 2017, door Webmaster PHG

In deze soms donkere dagen hangt een sfeer van intimiteit, thuis-zijn, geborgenheid. Wie naar de reclame-uitingen kijkt, ziet dat de nadruk ligt op de lichtzijde van het leven, het zorgeloze. Wie beter oplet, hoort de mensen ...Lees verder »

Het Recept

13 oktober 2017, door Webmaster PHG

Aflevering 7 van het Recept wordt weer een hele bijzondere want vanavond mochten we komen eten bij Pastor Joost. En wat een geweldige avond was dat! Mooie gerechten, een prachtige keuken en een gezellig gesprek met een ...Lees verder »

Helende stilte

22 juni 2017, door Webmaster PHG

Stilte kan soms onaangenaam en confronterend zijn en daarom ontvluchten we haar graag. Ze houdt ons een spiegel voor en wij zijn soms bang, onze werkelijkheid onder ogen te durven zien. Terwijl we juist dan ...Lees verder »

Interview met pastor Joost de Bont

23 mei 2017, door Webmaster PHG
Leven als Swiebertje, kiezen voor het celibaat

In BNdeStem, editie Oosterhout van dinsdag  23 mei 2017 is een interview met pastor Joost de Bont gepubliceerd. We willen u dit interview niet onthouden en daarom plaatsen we het ...Lees verder »

We zijn een evenwichtig team

02 december 2016, door Webmaster PHG

Pastor Joost de Bont voelt zich hier thuis

Pastor Joost de Bont is al bijna anderhalf jaar werkzaam in het samenwerkingsverband van de parochies Heilige Geest en Dongen en Klein Dongen–Vaart. Het is tijd om terug ...Lees verder »

Naar boven