Vormsel

Vormselviering 2017

28 november 2017, door Webmaster PHG
Geïnspireerd door Jezus

Vrijdagavond zijn tien jongeren uit onze parochies door vicaris Wiertz gevormd in een viering waarin prachtig werd gezongen door kinderkoor De Koepeltjes, jongerenkoor Stars en het St. Laurentiuskoor. In de viering was er ...Lees verder »

Vormselviering

16 november 2017, door Webmaster PHG

Tien jongeren uit onze parochies bereiden zich voor op hun Vormsel. Op vrijdagavond 24 november zullen we bidden dat de Heilige Geest in hun leven werkzaam mag zijn: dat ze als begeesterde mensen mogen leven. ...Lees verder »

Planning Vormselbijeenkomsten 2017

14 september 2017, door Webmaster PHG

De eerste bijeenkomst van de vormelingen start op dinsdag 26 september 2017 om 18.30 uur in de Laurentiuskerk van Dongen.

Het programma van de voorbereiding vindt u hier.

 

Lees verder »

Informatieavond Vormsel

06 september 2017, door Webmaster PHG

Voor ouders/verzorgers op maandag 11 september 2017 Deze avond is bedoeld voor degenen die zeker weten dat ze mee gaan doen, maar ook voor ouders, die nog twijfelen over deelname van hun kind(eren).

We vertellen wat u ...Lees verder »

Vormselviering 2016

17 december 2016, door Webmaster PHG

De Geest zal je helpen. Na twee maanden van voorbereiding was het vrijdagavond 25 november zover: tien jongeren uit onze geloofsgemeenschap hernieuwden de doopbelofte en werden gezalfd met het chrisma. De avond ervoor was vormheer Peter ...Lees verder »

Verslag van Vormselviering

26 november 2016, door Pieter Hartman
De Geest zal je helpen

Na twee maanden van voorbereiding was het vrijdagavond 25 november zover: tien jongeren uit onze geloofsgemeenschap hernieuwden de doopbelofte en werden gezalfd met het chrisma. De avond ervoor was vormheer Peter ...Lees verder »

Naar boven