Voedsel voor de Ziel uitnodiging

Voedsel voor de Ziel biedt een mooie lezing

30 april 2018, door Webmaster PHG

Kerken in dialoog: ‘Een weg te gaan’

Zestien oude kopergravures van Pieter Schut uit een prentenbijbel die in 1650 verscheen, werden razend populair en overgenomen op tegels, kannen, haardschermen, bedschotten, boten en nog veel meer. Rob ...Lees verder »

Een filmavondje uit

08 april 2018, door Webmaster PHG

In a better world

Ook zin om eens lekker naar de film te gaan? En er dan ook nog eens over praten? Wat heb ik nu gezien en wat vind ik ervan? In dit ‘avondje uit’ ...Lees verder »

Workshop Bezinnend Schrijven gaat niet door

30 maart 2018, door Webmaster PHG

De Workshop Bezinnend Schrijven gaat niet door wegens onvoldoende belangstelling. Kijken met andere ogen! Met een schrijfworkshop haken we in op het jaarthema van Conflict naar Verbinding. Hoe kunnen we ons verbinden? Iedereen heeft mensen om zich heen ...Lees verder »

Op zoek naar Maria Magdalena

07 januari 2018, door Webmaster PHG

Lezing door Adrie Lint op woensdag 24 januari 2018

We gaan op zoek naar ‘wie is Maria Magdalena’. En vooral naar wat zij voor ons kan betekenen. We verdiepen ons in de beeldvorming rond haar persoon ...Lees verder »

Kerk zoekt kunstenaars

06 december 2017, door Webmaster PHG

De Maria Magdalenakerk exposeert in het najaar 2018 kunstwerken met het thema ‘Van conflict naar verbinding’ onder de titel: ‘Gevecht met de engel’. Schilderwerk, fotografie of beeldhouwwerk is allemaal welkom. Wij nodigen plaatselijke kunstenaars uit ...Lees verder »

Naar boven