Videoboodschap van de Paus

De video van de paus, Voor de ouderen

05 december 2017, door Pieter Hartman

Deze maand vraagt de paus ons om te bidden voor de ouderen. Van wie zullen we meer leren dan van hen die het langst hebben geleefd? Laten we voor hen zorgen. Zij zijn de toekomst.

Lees verder »

De Video van de Paus, Voor de kunstenaars

04 augustus 2017, door Pieter Hartman

Kunst en de natuur drukken de schoonheid van de schepping uit en zijn een vreugde voor de ziel. Laten we samen met de Paus bidden voor de kunstenaars – dat zij met hun creativiteit ons ...Lees verder »

De Video van de Paus

08 april 2017, door Webmaster PHG

Er is een nieuwe videoboodschap van onze Paus Franciscus beschikbaar met als titel: ‘De Jongeren’. ‘De jonge mensen staan voor de uitdaging om te bouwen aan een meer saamhorige en meer rechtvaardige toekomst. Laten we hen ...Lees verder »

De Video van de Paus

05 maart 2017, door Webmaster PHG

Er is een nieuwe videoboodschap van onze Paus Franciscus beschikbaar met als titel: ‘De vervolgde christenen helpen’. Onder het menu-item ‘Samenleven en de Kerk’ vindt u ‘Nieuws uit Rome’. Via deze link komt u op de pagina ...Lees verder »

De Video van de Paus

03 februari 2017, door Webmaster PHG

Er is een nieuwe videoboodschap van onze Paus Franciscus beschikbaar met als titel: ‘De behoeftigen verwelkomen’. De paus herinnert ons eraan dat er in onze wereld veel mensen leven die gebukt gaan onder de armoede; ze ...Lees verder »

De Video van de Paus

14 januari 2017, door Webmaster PHG

Er is een nieuwe videoboodschap van onze Paus Franciscus beschikbaar met als titel: ‘Christenen in dienst van de mensheid’. Onder het menu-item ‘Samenleven en de Kerk’ vindt u ‘Nieuws uit Rome’. Via deze link komt u op de ...Lees verder »

Naar boven