Kledingactie

Kledingactie Diaconie

08 oktober 2020, door Webmaster PHG

Sam’s Kledingactie, een druilerige dag maar een opbrengst die er wezen mag! Hartelijk dank aan al die honderden mensen die de regen trotseerden om zakken vol herbruikbare kleding en schoeisel af te geven voor Sam’s Kledingactie. De ...Lees verder »

Géén Kledingactie dit voorjaar

01 april 2020, door Webmaster PHG

De inzameling voor Sam’s Kledingactie zal dit voorjaar niet plaats vinden. In het najaar verwachten we weer wel voor u klaar te kunnen staan. Kunt u de kleding die u zou willen ruimen tot die tijd voor ...Lees verder »

Kledingactie 25 april

11 maart 2020, door Webmaster PHG

De eerst volgende kledingactie van Diaconie wordt gehouden op zaterdag 25 april. U kunt al beginnen met het sparen van niet meer gebruikte kleding, schoenen en zo meer.

Lees verder »

Kledinginzameling succesvol

13 november 2019, door Webmaster PHG

Op zaterdagochtend 2 november stonden we klaar om kleding in ontvangst te nemen voor Sam’s Kledingactie. Vanaf negen uur was het een komen en gaan van mensen die lopend, op de fiets of met de auto ...Lees verder »

Kledinginzameling, wederom volle bak

04 november 2019, door Webmaster PHG

Op zaterdagochtend 4 november stonden we weer klaar om kleding in ontvangst te nemen voor Sam’s Kledingactie. Vanaf negen uur was het een komen en gaan van mensen die lopend, op de fiets of met de ...Lees verder »

Naar boven