Gezinskerk Uitnodiging

De categorie voor uitnodigingen van de gezinskerk. Als de bijeenkomst is geweest komt er een verslag en kan de uitnodiging worden verwijderd / vervangen door een nieuwe.

Storm…

18 september 2018, door Webmaster PHG

Jezus vaart met zijn vrienden in een boot op het grote meer van Galilea. Donkere wolken pakken zich samen boven het meer. Het wordt één en al storm. Golven gooien zich op de boot. Hoe zal ...Lees verder »

De laatsten zullen de eersten zijn

31 augustus 2018, door Webmaster PHG
De Gezinskerk begint weer, kom jij ook druiven plukken?

We luisteren naar het verhaal van de man die op zoek gaat naar mensen die hem kunnen helpen om druiven te plukken. Kom jij hem helpen? We beginnen op ...Lees verder »

Uitnodiging voor de Gezinskerk

02 mei 2018, door Webmaster PHG

Het thema van deze bijeenkomst is ‘Onze Vader’. Hoe kunnen we bidden? “Vragen staat vrij!”, zegt Jezus. Wat heb je nodig als je op reis gaat? We maken samen een gebed voor iemand die op reis ...Lees verder »

Uitnodiging Gezinskerk op 31 maart 2018

21 maart 2018, door Webmaster PHG
‘Word wakker, sta op!’

Kom je het grote feest van Pasen vieren op zaterdag 31 maart om 17.00 uur in de Maria Magdalenakerk? Jezus is gestorven en hij leeft! Nieuw leven voor Jezus en alle mensen. We ...Lees verder »

Kom jij ook naar Palmzondag?

01 maart 2018, door Webmaster PHG

Op Palmzondag 25 maart beginnen we om 10.00 uur in de St. Jozefschool met het maken van Palmpasenstokken en gaan we in processie naar de kerk. Het is feest. Dit feest is voor alle kinderen ...Lees verder »

Gezinskerk ‘Jezus eigen wijs?’

13 februari 2018, door Pieter Hartman

Kom je weer naar de Gezinskerk? Groot feest in Jeruzalem. Jezus gaat met zijn vader en moeder naar de tempel. En als zijn ouders teruggaan, blijft hij achter. Wat doet Jezus daar? We beginnen zondag 25 februari ...Lees verder »

Naar boven