Eerste Communie

Categorie voor berichten over de eerste communie die op de pagina van de Eerste Communie mogen verschijnen.

Van Harte Welkom rond de tafel van Jezus

14 september 2020, door Webmaster PHG

Op zondag 13 september hing er langs het middenpad aan iedere kerkbank een hart gemaakt door Marit, Sander, Tjibbe, Suus, Siem, Jasper, Bastiaan, Roos en Femke. Harten die zoveel zeggen als: “Wees welkom allemaal”. De ...Lees verder »

Eerste Communie

02 september 2020, door Webmaster PHG

Het is een ongewone tijd, veel is ongewis, maar we kunnen dit jaar toch de Eerste Heilige Communieviering doen op 13 september om 10.00 uur in de Maria Magdalenakerk. Het Thema van dit jaar is Van ...Lees verder »

Het verhaal van de Goede Week

04 april 2020, door Webmaster PHG

Pastor Edith Hertog vertelt het verhaal van de Goede Week, speciaal voor de kinderen die zich aan het voorbereiden zijn voor de Eerste Communie. Het maken van palmpasenstokken kan niet doorgaan en jammer genoeg is ...Lees verder »

Eerste Heilige Communie

01 april 2020, door Webmaster PHG

Het algemene thema van de voorbereiding op de Eerste Heilige Communie is ‘Van harte welkom’. In de eerste viering hebben we een groot geel hart opgehangen met ‘God houdt van mensen, Hou van God, hou van ...Lees verder »

Kennismakingsviering Eerste Communie

11 februari 2020, door Webmaster PHG
Op weg naar een leven als vrienden van Jezus

Zondagmorgen 9 februari kwamen zes communicanten met hun ouders, broertjes en zusjes naar het parochiecentrum. Het was de start van de voorbereiding op hun Eerste Heilige Communie. ...Lees verder »

Naar boven