Eerste Communie

Categorie voor berichten over de eerste communie die op de pagina van de Eerste Communie mogen verschijnen.

Het verhaal van de Goede Week

04 april 2020, door Webmaster PHG

Pastor Edith Hertog vertelt het verhaal van de Goede Week, speciaal voor de kinderen die zich aan het voorbereiden zijn voor de Eerste Communie. Het maken van palmpasenstokken kan niet doorgaan en jammer genoeg is ...Lees verder »

Eerste Heilige Communie

01 april 2020, door Webmaster PHG

Het algemene thema van de voorbereiding op de Eerste Heilige Communie is ‘Van harte welkom’. In de eerste viering hebben we een groot geel hart opgehangen met ‘God houdt van mensen, Hou van God, hou van ...Lees verder »

Kennismakingsviering Eerste Communie

11 februari 2020, door Webmaster PHG
Op weg naar een leven als vrienden van Jezus

Zondagmorgen 9 februari kwamen zes communicanten met hun ouders, broertjes en zusjes naar het parochiecentrum. Het was de start van de voorbereiding op hun Eerste Heilige Communie. ...Lees verder »

Feest van de Eerste Heilige Communie in Molenschot

05 juni 2019, door Webmaster PHG

Op de warme zondagmorgen van 2 juni 2019 kwamen Anna, Rick, Kirsten, Jules, Tim, Tess en Finn naar de prachtig versierde Annakerk in Molenschot om tijdens een feestelijke Eucharistieviering voor het eerst de Heilige Communie ...Lees verder »

Feest van de Eerste Heilige Communie in Rijen

27 mei 2019, door Webmaster PHG
Op de zondagochtend van 26 mei 2019 kwamen Iris, Hayleigh, Gijs, Jilles, Zara, Fiene, Jelle, Meike, Nynke, Ruben en Anna, naar de prachtig versierde Maria Magdalenakerk in Rijen om tijdens een feestelijke Eucharistieviering voor het eerst de Heilige Communie te ontvangen.Lees verder »
Naar boven