Edith Hertog

Adem

21 mei 2019, door Webmaster PHG

Ademen is leven. Wil je weten hoe het met je gaat? Let dan eens op je ademhaling. We kunnen van ons afblazen, diep en rustig inademen of opgelucht ademhalen. Het is maar net wat er ...Lees verder »

Gracias

20 februari 2019, door Webmaster PHG

We geven een kind speelgoed. Dat begint er met veel plezier mee te spelen, urenlang, steeds opnieuw en iedere keer ontdekt het nieuwe dingen. We geven iemand een bos bloemen en de ontvanger schikt het ...Lees verder »

Als leven reizen is: storm

21 november 2018, door Webmaster PHG

Ons leven verandert voortdurend. Soms plotseling en soms kondigt het zich al lang van te voren aan. Het leven neemt een wending die wij niet gepland hebben, waar we niet zomaar in mee kunnen gaan. ...Lees verder »

Privacy bij God

20 juni 2018, door Webmaster PHG

Privacy boven alles: je legt je leven niet zomaar op straat. Je wilt niet dat er iemand mee aan de haal gaat. Heel verstandig en tegelijkertijd kan het ons erg eenzaam maken. Privacy maakt het ...Lees verder »

Wat je aandacht geeft, groeit

01 maart 2018, door Webmaster PHG

Langzaam wint de zon aan kracht en zien we het leven in de natuur terugkeren. De natuur laat ons zien: zolang er leven is, is er groei. Ook voor ons mensen geldt dit. We groeien ...Lees verder »

40 dagen retraite

17 februari 2018, door Pieter Hartman
“Met uw wegen vertrouwd” Op zoek naar bezinning in de veertig dagen naar Pasen?

Op de website www.ignatiaansbidden.org kun je iedere dag een korte bezinning vinden tot aan Pasen. Heel ons leven is als een weg, altijd onderweg. ...Lees verder »

Ruimte voor God

13 december 2017, door Webmaster PHG

Ooit werd Jezus geboren uit een jonge vrouw Maria. We zouden het niet geweten hebben als zijn leerlingen zich niet hadden laten raken door zijn geest. En vele mensen voor ons, zijn tot in hun ...Lees verder »

De draad oppakken

06 september 2017, door Webmaster PHG

Zomerse dagen nodigen uit om even ‘niets’ te doen en daarna fris de draad op te pakken. We komen terug in het dagelijkse ritme van het leven. Soms zijn we dat ritme kwijt. Met of ...Lees verder »

Ga met God en hij zal met je zijn

07 juni 2017, door Webmaster PHG
Pastoraal werkster Edith Hertog heeft zin in het tweede jaar

Na pastor Joost de Bont en diaken Rob van Uden is pastoraal werkster Edith Hertog de derde ‘nieuweling’ die aan het woord komt in een bijzondere ...Lees verder »

Naar boven