Vormelingen op bezoek bij de Voedselbank en Weggeefhoek

21 november 2018, door Webmaster PHG

We kregen eerst uitleg over de voedselbank en hebben veel vragen gesteld over het werk.
Toen zijn we met z’n zessen gaan helpen. Marlijn pakte de kratten en bracht ze naar de tafel. Anouk pakte groente en brood, Lotte deed samen met Sanne de koelkasten en Giselle de vriezer. Brenda pakte alles netjes in.
Je ziet niet aan mensen dat ze van de Voedselbank leven. Het eten ziet er normaal uit, niet alleen groente en fruit maar ook snoep. Mensen mogen kiezen wat ze mee willen nemen. Als kinderen jarig zijn, krijgen ze producten om een traktatie te maken of een taart. Heel veel mensen kwamen om eten te halen. De vrijwilligers zijn super aardig. We hebben er echt van genoten.
We zijn ook bij de Weggeefhoek geweest. Elke maand krijgen mensen en ook de kinderen punten om spullen te kopen die ze echt nodig hebben.
Dus kom zeker een keer kijken bij de Voedselbank of de Weggeefhoek. Als je naar onze Vormselviering komt, neem dan iets lekkers mee voor de Voedselbank of de Weggeefhoek. Groeten van Sanne, Lotte, Marlijn, Anouk, Giselle en Brenda.
Op 30 november worden deze zes jongeren uit onze parochies gevormd. We hopen van harte dat zij in hun leven Gods liefde mogen ervaren en uitstralen. Daarvoor willen wij samen met hen bidden.
De Vormselviering is op vrijdag 30 november 19.00 uur in de Maria Magdalenakerk in Rijen.