Informatieavond Vormsel

25 augustus 2019, door Webmaster PHG

Voor vormelingen en hun ouder(s)/verzorger(s) op dinsdag 3 september 2019
Deze avond is bedoeld voor degenen die zeker weten dat ze mee gaan doen, maar ook voor ouders, die nog twijfelen over deelname van hun kind(eren).

We vertellen wat je in het project kunt verwachten, hoe we werken, wie we gaan bezoeken en welke opdrachten er zijn.
Op deze avond krijg je een goed beeld van het project en is er ruimte voor persoonlijke verdieping.

Als u niet kunt deelnemen aan deze bijeenkomst en uw kind toch wilt laten vormen, neem dan contact op pastor Edith Hertog of stuur een e-mail naar ehertog@parochieheiligegeest.nl

We starten op 3 september om 19.15 uur in het Parochiecentrum in Dongen (Hoge Ham 84). Inloop vanaf 19.00 uur.
Als uw zoon of dochter in september 2019 in groep 8 zit en de Eerste Communie heeft gedaan, kan hij of zij op vrijdag 29 november 2019 het sacrament van het Vormsel ontvangen.
De vormelingen uit de Parochie Heilige Geest en uit de Parochie Dongen en Klein Dongen-Vaart bereiden zich samen voor op het Vormsel. Wij werken met het project ‘Spirit-4-you’. Dit is een eigentijds project dat goed aansluit bij de belevingswereld van jongeren.
De vormselviering is dit jaar in de Laurentiuskerk in Dongen.
Klik hier voor meer informatie in de folder.
Aanmelden
U kunt uw zoon of dochter vanaf zaterdag 17 augustus 2019 hier aanmelden voor het Vormsel. De uiterste aanmelddatum is 8 september 2019.