KoRijen zingt de sterren van de hemel

23 december 2018, door Webmaster PHG

Kerstconcert Maria Magdalenakerk

Op zondagmiddag 16 december, een gure wind en in de nacht gevallen sneeuw die lang bleef liggen, was er in de Maria Magdalenakerk een warm concert. De kerk was lekker warm met veel bezoekers, er was warme glühwein, maar vooral een prachtig concert van KoRije. Met zo’n 50 zangers zongen zij een repertoire van bekende en minder bekende kerstliederen. De zangers vonden het fijn om in deze kerk te zingen. Zij willen graag nog eens terugkomen. Het publiek roemde de zangkwaliteit en de keuze van de liederen.

De kerstmarkt heeft goede zaken gedaan. Zowel de Wereldwinkel, de Zonnebloem en Hope of Good Hope zijn zeer tevreden. De verkoop van de kerststukjes, bestemd voor de Magdalenakinderen van het SOS-kinderdorp Tela in Honduras bracht € 217,00 op.