Weet u dat …

21 november 2018, door Webmaster PHG

• op zaterdag 8 december om 19.00 uur in de Mariakapel van de Maria Magdalenakerk in Rijen een rozenkrans gebeden wordt ter ere van het hoogfeest van de Onbevlekte Ontvangenis van de Heilige Maagd Maria?
  • de Gemengde Zangvereniging Euterpe Dongen/Rijen op zaterdag 15 december om 20.30 uur een kerstconcert geeft in de Laurentiuskerk in Dongen?
  • op zondag 16 december het kerstconcert verzorgd wordt door Zanggroep KoRije? Zij hebben normaliter een vrolijk populair repertoire, maar ook de kerstzang is hen niet onbekend. Kom luisteren op zondagmiddag 16 december om 14.00 uur. Natuurlijk ontbreekt onze kerstmarkt niet met diverse stands met mooie producten. De markt is open vanaf 13.00 uur en in de pauze van het concert.
  • het mandolineorkest Estrellita op zondag 23 december om 19.30 uur een kerstconcert geeft in de Annakerk in Molenschot?