Ook ik mag er zijn!

Lezing door Adri Verweij, oud-omroeppastor

De discussie rondom het ‘voltooid leven’ is in volle gang. Wat mag er wel en wat niet? Wat moet je kiezen of: Mag je er ook gewoon zijn? Daarover spreekt Adri Verweij op maandagavond 18 november. Hij spreekt deze avond over tal van aspecten, maar legt vooral een accent op zingeving.
Adri is geboren en getogen in Schalkwijk en was priester in het aartsbisdom Utrecht. Steeds had hij een bijzondere portefeuille, waarvan twaalf jaar als omroeppastor van de KRO en sinds 1997 als seniorenpastor. De ervaring in zijn werk sluit aan bij thema ‘Ook ik mag er zijn’. Hoe worden we waardig ouder. Pastor Verweij gaat nog regelmatig voor in eucharistievieringen en schrijft columns voor het magazine van KBO–PCOB.

Adri is niet alleen deskundig op het vlak van ouder worden en zingeving maar hij is ook ervaringsdeskundige. Een paar jaar geleden kreeg hij een beroerte waaraan hij een fysieke beperking overhield. Sinds die tijd ondervindt hij nog meer dat mensen aan hem geven wat hijzelf altijd voor anderen heeft willen doen: ‘Nabij zijn’.
Iedereen is van harte welkom in het Parochiecentrum, Hoofdstraat 58 in Rijen op maandagavond 18 november om 20.00 uur. Vergeet je niet aan te melden via voedselvoordeziel@parochieheiligegeest.nl of bel naar het secretariaat 0161 222833.
Werkgroep Voedsel voor de Ziel