Boekbespreking ‘Ik kom terug’ van Adriaan van Dis

Binnenkort starten we weer met een mooi programma van Voedsel voor de Ziel. De boekbespreking ontbreekt natuurlijk niet, waarbij Marjolein van Tooren ons weer leidt door het verhaal. Met in ons achterhoofd ons nieuwe jaarthema ‘Als leven reizen is’, kozen we voor het boek ‘Ik kom terug’ van Adriaan van Dis.

Een tragikomedie over het woeste leven van een vrouw die terugkijkt op de reis van haar leven. Na een lang leven van zwijgen en buitensluiten begint een moeder opeens te praten tegen haar zoon. Aarzelende ontboezemingen over grensoverschrijdende liefde, verraad en drie oorlogen. Dat zijn woorden die werden uitgesproken toen Van Dis in 2015 de Libris literatuurprijs won. Het is een prachtig boek en ik nodig iedereen uit het te lezen en naar de boekbespreking te komen op maandag 24 september in het parochiecentrum in Rijen. Aanvang 19.30 uur.
Alvast veel leesplezier.
Aanmelden bij voedselvoordeziel@parochieheiligegeest.nl