Driekoningen 2019 in Molenschot

12 december 2018, door Webmaster PHG

Al op 17 december komt pastor Edith Hertog naar de Annaschool om te vertellen over Kerstmis, de traditie van het Driekoningen zingen en het goede doel waarvoor gezongen gaat worden. Ook worden dan collectebussen uitgedeeld, omdat het met het Driekoningenfeest nog vakantie is.
Op zaterdag 5 januari staat om 19.30 uur de deur van onze Annakapel wijd open om de kinderen hartelijk te ontvangen die deze middag, of al eerder voor de Verre Vriendjes van Namibië hebben gecollecteerd. Onder begeleiding sluiten ze aan bij de wekelijkse viering in de Annakerk. Na afloop hiervan wordt de opbrengst van hun collectebus geteld en is er chocomel met iets lekkers. Voor de ouderen is er gelegenheid elkaar Gelukkig Nieuwjaar te wensen onder het genot van koffie of thee.
Vervolgens krijgen de kinderen natuurlijk nog te horen wat hun inzet heeft opgeleverd. Pater Martin van der Avoird kan daarmee voor de kinderen veel goede dingen doen in het arme Namibië. We hopen op veel belangstelling van zowel kinderen die gaan zingen, als van ouderen die de koningen belonen voor hun inzet voor het goede doel.