Ontmoeting voor nabestaanden

24 oktober 2017, door Webmaster PHG

Maandag 13 november 13.30 – 15.30 uur Parochiecentrum Rijen

Een van de ingrijpendste ervaringen in een mensenleven is het overlijden van een partner, ouder, kind, een ander familielid of een naaste vriend(in). Rouw ontstaat als reactie op het verlies van iemand die van grote betekenis voor je was. Mensen die rouwen moeten hun leven opnieuw afstemmen, de geliefde persoon is immers voorgoed weg. Rouwen is een proces van aanpassen.

De werkgroep Verliesverwerking biedt u gelegenheid anderen te ontmoeten, die eenzelfde ervaring hebben. Bij een kop koffie praten we informeel met elkaar over ervaringen en gevoelens. Hoe gaan anderen met verlies om? Het kan ‘opluchten’ dat je ervaart dat emoties normaal zijn. Al jaren blijkt dat dit samenkomen mensen goed doet.
Wij helpen u daarbij! Zes leden hebben zich verdiept hebben in verdriet en rouw en het omgaan met mensen die rouwen. Wij zijn vrijwilligers, deskundig en soms met ervaring.
Op deze ontmoetingsmiddag praten we met en luisteren we naar elkaar. Ook u bent van harte welkom op deze middag. Neem gerust een vertrouwd familielid of een bekende mee.
Voor de organisatie is aanmelding gewenst. Dat kan via het secretariaat van de parochie. Telefoon: 0161 – 222 833, e-mail: info@parochieheiligegeest.nl of bel naar Ton Vernooij, telefoon 0161 – 224 248.

Wilt u deelnemen aan meerdere bijeenkomsten, neem dan uw agenda mee.
Verliesverwerking, een werkgroep van de Parochie Heilige Geest.