Pastorale brief 21 van 11 oktober

08 oktober 2020, door Webmaster PHG

De Pastorale brief begint met een opsomming van de aangepaste regels voor onze kerk in deze periode van corona.

1. Het aantal parochianen dat een viering mag bezoeken is gesteld op maximaal 30.
  2. U wordt verzocht uzelf vooraf aan te melden: Bel met het Parochiecentrum, mail naar info@parochieheiligegeest.nl of meld uzelf persoonlijk aan bij het secretariaat van de parochie.
  3. Het gastenteam zal u voor de viering vragen naar uw gezondheidstoestand.
  4. We gaan terug naar de muzikale verzorging met een organist en een cantor.
  5. Voordat de viering begint, zal de kachel branden. In de loop van de viering zal het afkoelen, kleed u dus warm aan.
  6. Mondkapjes zijn weliswaar niet verplicht, maar we nodigen u van harte uit om bij uw bezoek aan de kerk een mondkapje te dragen.
  7. Na afloop van de zondagsviering is er geen gezamenlijk koffiedrinken en ook de werkgroepen worden gevraagd om na de vergadering geen nazit te houden.
  8. Op dit moment is er nog een uitzondering voor de uitvaarten; daarbij wordt het maximum bepaald door de 1,5 meterregel en dan kunnen er méér mensen binnen.

Mochten de regels binnenkort weer worden aangepast, dan laten we het u weten.

Lees hier de hele Pastorale brief 21.