Pastorale brief 20 van 4 oktober

03 oktober 2020, door Webmaster PHG

Beste broeder en zusters.

De Pastorale brief begint met een opsomming van de nieuwe regels voor onze kerk in deze periode van corona.

1. Komend weekend is er gewoon een viering in de kerk. We zijn dankbaar dat we voorlopig open kunnen zijn en, met in achtneming van de 1,5 meter, voldoende plaats voor u hebben.
  2. Wanneer u de kerk binnenkomt, wordt uw naam genoteerd. Aan u wordt gevraagd of u geen klachten heeft. Wanneer u wel klachten heeft, wordt u gevraagd naar huis te gaan. Als u aangeeft dat u gezond bent, wordt dit genoteerd.
  3. Mondkapjes zijn weliswaar niet verplicht, maar we nodigen u van harte uit om bij uw bezoek aan de viering een mondkapje te dragen bij binnenkomst en het uitgaan van de kerk.
  4. Na afloop van de zondagsviering is er geen gezamenlijk koffiedrinken en ook de werkgroepen worden gevraagd om na de vergadering geen nazit te houden.

Mochten de regels binnenkort weer worden aangepast, dan laten we het u weten.
Lees hier de hele Pastorale brief 20.