Weet u dat …

04 september 2018, door Webmaster PHG
  • op zaterdag 8 september om 19.00 uur in de Mariakapel van de Maria Magdalenakerk een rozenkrans gebeden wordt ter ere van het feest van Maria Geboorte?
  • op zondag 9 september de Open Monumentendag gehouden wordt met als thema ‘In Europa’? Voor onze gemeente begint de opening van deze dag om 10.15 uur traditiegetrouw in de Annakapel in Molenschot en eindigt er rond 11.30 uur. Kijk voor meer informatie op de website www.openmonumentendag.nl/gemeente/gilze-en-rijen/.
  • de werkgroep Voedsel voor de Ziel op maandag 24 september aandacht besteedt aan het boek van Adriaan van Dis ‘Ik kom terug’?
    Het is een prachtig boek en we nodigen iedereen uit het te lezen en naar de boekbespreking te komen onder leiding van Marjolein van Tooren in het parochiecentrum in Rijen. Aanvang 19.30 uur. Alvast veel leesplezier. Bijdrage € 3,00. Aanmelden bij voedselvoordeziel@parochieheiligegeest.nl.
  • de Oogstdankviering op zondag 23 september om 10.30 uur in de Laurentiuskerk in Dongen gehouden wordt? De viering muzikaal ondersteund wordt door het Laurentiuskoor, tamboers en een klarinettist? U bent daarbij van harte welkom.