Weet u dat?

15 maart 2017, door Webmaster PHG
  • De werkgroep Levensboek een workshop ‘bezinnend schrijven’ heeft gevolgd? Een ervaring die we kunnen gebruiken om ouderen te helpen bij het schrijven van hun levensboek. Ouderen, krachtig in kwetsbaarheid.
  • Dat de Communie al 35 jaar wordt thuisgebracht bij hen die door ziekte of ouderdom niet meer naar de kerk kunnen komen? Ook op hoogtijdagen zoals Pasen. Aanmelden kan bij Gerard Hermens, telefoon 0161 223 843 of g.hermens@hetnet.nl of bij het secretariaat van de parochie.
  • Er van onze Paus Franciscus een nieuwe videoboodschap beschikbaar is met als titel: ‘De vervolgde christenen helpen’. De moeite waard om er kennis van de nemen, net als alle andere videoboodschappen die de paus al verspreid heeft.
  • De stuurgroep Gezinskerk regelmatig een nieuwsbrief samenstelt, met daarin een verslag van de laatste bijeenkomst en de uitnodiging voor de volgende Gezinskerk.
  • Het Vicariaat Breda maandelijks ook een nieuwsbrief publiceert met daarin allerlei bijzondere activiteiten die plaats gaan vinden in het Bisdom Breda.