Weet u dat …

14 januari 2019, door Webmaster PHG
  • na de vieringen van 5 en 6 januari een nieuwjaarsboodschap van de vicevoorzitter van het parochiebestuur Gerard Jansen beschikbaar was? U kunt via deze link de boodschap nog eens nalezen.
  • parkeren achter de voormalige Rabobank wegens bouwwerkzaamheden nog maar beperkt mogelijk is? Zoek naar een plaats in de omliggende straten van de Maria Magdalenakerk of parkeer maximaal 2 uren bij de Jumbo (parkeerkaart aan te raden). Het poortje aan het Kerkpad blijft gesloten, voor de kerk en het kerkhof moet u omlopen door de Hoofdstraat.
  • op zondag 3 februari om 10.30 uur in de Laurentiuskerk in Dongen bisschop Liesen de Antoniusprijs uit komt reiken aan de werkgroep Arm in Arm?
  • er op woensdag 6 februari vanaf 19.30 uur in het parochiecentrum in Rijen een informatiebijeenkomst gehouden wordt over de bisdombedevaart van 12 t/m 19 oktober?
    Aanmelden kan via bedevaart@bisdombreda.nl.
  • op zondag 10 februari om 10.00 uur in het Parochiecentrum Dongen de volgende activiteit van de Gezinskerk is? Het thema van die ochtend is ‘Het grootste gebod’. De uitnodiging volgt nog.
  • u meer informatie over bovenstaande activiteiten kunt vinden op deze website en op onze Facebookpagina?