Weet u dat …

21 juni 2018, door Webmaster PHG
  • de parochie opzoek is naar een pianist(e) die op zaterdagmorgen om half elf het Vitakoor wil begeleiden bij de viering in de Regent? Elke zaterdagmorgen is natuurlijk fantastische, maar als u één keer per maand beschikbaar bent, zijn we daar ook al blij mee. Reageer gerust via info@parochieheiligegeest.nl.
  • op 3, 4 en 5 juli in de Laurentiuskerk in Dongen het jaarlijkse Ziekentriduüm voor de tachtigste keer plaatsvindt? Aan de gasten wordt een programma aangeboden waarin ruimte is voor religieuze viering, bezinning en ontspanning. Uitgebreide informatie: www.parochiedongen.nl.
  • op zaterdag 7 juli 2018 van 10.00 tot 18.00 uur een gezinsdag wordt georganiseerd op Conferentiecentrum Bovendonk, Hofstraat 8 in Hoeven met als thema ‘Geen grotere liefde’?
    Kijk voor opgave en meer informatie op www.gezinengeloof.nl/gezinsdag.
  • van dinsdag 11 t/m zondag 16 september er per vliegtuig een bedevaart naar Lourdes wordt georganiseerd door de Lourdes-groep van het Bisdom ’s-Hertogenbosch? Ga voor meer informatie naar onze website of naar www.lourdes-groep.nl.
  • de startviering voor de opening van het nieuwe werkjaar 2018-2019 op zondag 9 september wordt gevierd?
  • in het weekend van 5, 6 en 7 oktober 2018 de Tentoonstelling ‘Goddelijk Gaaf Gregoriaans’ in de Laurentiuskerk in Dongen met oude kerk- en gezangboeken gehouden wordt en u mee kunt zingen met een Gregoriaans koor? Klik hier voor meer informatie.