Weet u dat …

02 mei 2018, door Webmaster PHG
  • de parochie opzoek is naar een pianist(e) die op zaterdagmorgen om half elf het Vitakoor wil begeleiden bij de viering in de Regent? Elke zaterdagmorgen is natuurlijk fantastische, maar als u één keer per maand beschikbaar bent, zijn we daar ook al blij mee. Reageer gerust via info@parochieheiligegeest.nl.
  • op maandag 7 mei in het parochiecentrum een informatieavond gehouden wordt over de bedevaart naar Medjurgorge in Bosnië-Herzegovina van 27 september t/m 4 oktober 2018?
  • op donderdag 24 mei vertelt Rob van Uden in het parochiecentrum aan de hand van oude kopergravures over ‘De Kerk, op weg naar een gemeenschappelijke visie’. Aanvang 20.00 uur.
  • op 3, 4 en 5 juli in de Laurentiuskerk in Dongen het jaarlijkse Ziekentriduüm plaatsvindt? Aan de gasten wordt een programma aangeboden waarin ruimte is voor religieuze viering, bezinning en ontspanning. Uitgebreide informatie: http://www.parochiedongen.nl/nieuws/ziekentriduum-dongen-2018/.
  • op zaterdag 7 juli 2018 van 10.00 tot 18.00 uur een gezinsdag wordt georganiseerd op Conferentiecentrum Bovendonk, Hofstraat 8 in Hoeven met als thema ‘Geen grotere liefde’? Kijk voor opgave en meer informatie op www.gezinengeloof.nl/gezinsdag.
  • van dinsdag 11 t/m zondag 16 september er per vliegtuig een bedevaart naar Lourdes wordt georganiseerd door de Lourdes-groep van het Bisdom ’s Hertogenbosch? Ga voor meer informatie naar onze website of naar www.lourdes-groep.nl.