Weet u dat …

13 februari 2018, door Pieter Hartman
  • op zaterdag 3 maart van 13.30 uur tot 17.00 uur in de pastorie van de Sint Josephkerk, Sint Josephstraat 2 in Roosendaal het gezinspastoraat van het Sint Franciscuscentrum een diocesane Biddende Moedersdag plaatsvindt? Op meerdere plaatsen in het bisdom komen (groot)moeders in groepjes samen om te bidden voor de (klein)kinderen. Ook als moeders nog niet bekend zijn met dit initiatief zijn ze van harte welkom. Kijk voor meer informatie op www.gezinengeloof.nl.
  • op zaterdag 10 maart het gezinspastoraat van het Sint Franciscuscentrum een gezinsdag organiseert met het thema ‘Elk kind heeft een V/vader nodig’? Achter in de kerken vindt u meer informatie.
  • er op Aswoensdag 14 februari in de Maria Magdalena kerk om 19.00 uur een parochieviering is voor Rijen, Hulten en Molenschot.
  • meer informatie over bovenstaande activiteiten te vinden is op onze website www.parochieheiligegeest.nl en op onze Facebookpagina?