Weet u dat …

17 juni 2020, door Webmaster PHG
  • de Actie Kerkbalans tot en met 31 mei het volgende opgebracht: voor Rijen en Hulten was dat € 54.552 (streefbedrag € 83.500) en voor Molenschot € 9.304 (streefbedrag € 12.000). We zijn op de goede weg. Volhouden zo!
  • er iedere maandagavond om 19.00 uur in juni in de Maria Magdalenakerk een rozenhoedje gebeden wordt en dat u daarvoor ook van harte wordt uitgenodigd? Het kan nog op 22 en 29 juni. Graag vooraf aanmelden.
  • de 82ste editie van het Dongense ZiekenTriduüm, dat dit jaar plaats zou vinden op 7, 8 en 9 juli 2020, helaas niet door gaat?
  • het artikel ter gelegenheid van het gouden priesterjubileum van Simon Kuyten op deze website staat?
  • het kerkhof in Rijen wegens onderhoud aan het Kerkpad alleen bereikbaar is via de parkeerplaats achter het voormalige Rabogebouw? Dat kan via de Pastoor Oomenstraat of het kleine poortje links naast de kerk.