Weet je dat …

25 juni 2019, door Webmaster PHG
  • de zaterdagavondviering van 17.00 uur in Rijen met ingang van 6 juli komt te vervallen?
  • een verslag van de Workshop ‘Bidden en schrijven’ van 20 juni elders in dit weekblad te vinden is?
  • het secretariaat van de Parochie Heilige Geest in de zomervakantie gesloten is in week 30 en 31 en dat is van maandag 22 juli tot en met vrijdag 2 augustus? Voor noodgevallen blijft het pastorale team bereikbaar via het mobiele nummer 06-51175948.
  • het ziekentriduüm van 2 t/m 4 juli wordt gehouden in de Laurentiuskerk in Dongen met als centrale thema ‘Gisteren, Vandaag & Morgen’?
  • u de zomer kunt beginnen met een vakantiedag met inhoud. Op zaterdag 6 juli is er een gezinsdag in de strandkerk van Cadzand, op steenworpafstand van het strand en de zee?
  • de werkgroep ‘Voedsel van de Ziel’ het spannend boek ‘De acht Bergen’ heeft uitgekozen om te bespreken in het kader van het nieuwe jaarthema ‘De wind van het leven’? Op maandag 23 september bepreekt Marjolein van Tooren voor de 10de keer het boek. Begin nu met lezen, de komende vakantieperiode is een uitgelezen tijd daarvoor!
  • er in de periode van juni tot en met september vier zomerconcerten worden gegeven in de Laurentiuskerk in Dongen? Kijk voor het programma op www.parochiedongen.nl/evenementen/
  • in het kader van ‘Rondje Open Kerk’ de kerk en de kapel in Molenschot open zijn op 10, 17, 24 en 31 juli en op 7 en 14 augustus steeds van 13.30 uur tot 16.30 uur?
  • er in de kerken nog steeds schoolverlatersvieringen gehouden worden voor leerlingen van groep acht van de katholieke basisscholen? Een mooie afsluiting toch van een belangrijke periode in het leven van deze kinderen.