Vormselviering 2018: in de Geest van Jezus

13 december 2018, door Webmaster PHG

Op de groepsfoto met vormheer Simon Kuyten staan zes jonge meiden met een stralende lach. Anouk, Brenda, Giselle, Lotte, Marlijn en Sanne hadden zich met veel enthousiasme voorbereid op het vormsel: wie is Jezus en wat is zijn boodschap?
Ieder had naar een organisatie gezocht die handen en voeten geeft aan de boodschap van Jezus. Kiezen was moeilijk daarom collecteerden zij in de viering voor twee goede doelen: stichting Gijsje Eigenwijsje en HWG-Afrika.
In hun getuigenis vertelden zij wie Jezus voor hen is. Enkele inspirerende woorden hieruit: Jezus is iemand waar je tegen kan schreeuwen, huilen en lachen, een goede lieve man, iemand die je sterker laat voelen en zegt dat het goed komt als je maar jezelf blijft, iemand die je begrijpt en van je houdt, een speciale man die je steunt en helpt, iemand die voor je klaar staat en in je gelooft.
Van harte hebben we gebeden dat hun vriendschap met Jezus verder mag groeien en dat zij in hun leven steeds durven te vertrouwen op Gods goede Geest. Gefeliciteerd met jullie levenskeuze!