Vastentijdactiviteiten

23 februari 2017, door Webmaster PHG
  • Maandag 13 maart: politiek debat ‘Kiezen voor rechtvaardigheid’. Aanvang 20.00 uur Parochiecentrum, Rijen.
  • Dinsdag 22 maart: lezing ‘Vastenactie: Inspiratie voor ons’. Aanvang 20.00 uur Parochiecentrum, Hoge Ham in Dongen.
  • Weekend 25/26 maart: vieringen met het thema ‘Eilanden van Hoop’. Vul de collecteschaal met een royale bijdrage.
  • Maandag 27 maart: Vastenmaaltijd. Aanvang 18.00 uur Parochiecentrum Rijen. Een medewerker van de Landelijke Vastenactie Ton Schepens vertelt ons over de problematiek in El Salvador. Aanmelden: info@parochieheiligegeest.nl.
  • Zondag 9 april: Palmpasen. Gezinskerk. Basisschool St. Jozef sluit tijdens de viering hun Vastenactieproject af met het inleveren van de spaardoosjes.
  • Donderdag 13 april: Op Witte Donderdag is er in het Parochiecentrum, Hoge Ham in Dongen vooraf aan de viering een sobere maaltijd, inloop vanaf 17.00 uur.
  • Weekend 15/16 april: Pasen. Extra collecte voor de Vastenactie.

Wij zien u graag op deze bijeenkomsten.