Vastenactie 2018

12 februari 2018, door Pieter Hartman

Gaan waar niemand gaat …

Het vastenactiecampagneproject richt zich op 300 hiv-positieve mannen en vrouwen in de Mbala-regio in Zambia.

Het doel van dit project is de onafhankelijkheid van deze mensen te vergroten door ze te trainen in ondernemerschap en manieren om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien.
Meer informatie is te vinden op www.vastenactie.nl.
Wij schenken aandacht aan dit project:

• In de weekendvieringen staan we stil bij het project ‘Household in Distress in Zambia’.
  • Op donderdagavond 15 maart organiseren we een debatavond met politieke partijen in het parochiecentrum in Rijen. Ook hier staat armoede centraal, maar dan de armoede in onze eigen leefomgeving.
  • In de weekendvieringen van 17 en 18 maart is er een extra collecte voor de Vastenactie.
  • Op maandagavond 19 maart organiseren we een vastenmaaltijd in het parochiecentrum in Rijen.

Werkgroep Vastenactie.