Uitnodiging Eerste Heilige Communie 2021

22 november 2020, door Webmaster PHG

De datums voor de viering van de Eerste Communie in 2021 zijn bekend. In Molenschot is dit op 23 mei en in Rijen op 30 mei 2021. Kinderen die nu in groep 4 zitten en gedoopt zijn, kunnen dan voor het eerst meedoen rond de tafel van Jezus.
Kinderen in groep 4 leren van alles op school en thuis. Aan tafel gaan bij Jezus betekent zoveel als willen leren van Jezus. En zo ontdekken dat je er niet alleen voor staat.
De voorbereiding start op zaterdagochtend 16 januari 2021 in de Maria Magdalenakerk in Rijen. Met het aanmeldingsformulier via de website kunt u uw kind aanmelden. Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór 1 december. Alle informatie over de voorbereiding ontvangt u voor kerstmis.
Heeft u vragen? Neem dan contact op met Edith Hertog, telefoon: 06-10633371, e-mail: ehertog@parochieheiligegeest.nl of met de werkgroep Eerste Communie, e-mail: communie@parochiedongen.nl.
Kinderen die in 2013 geboren zijn, hebben inmiddels een brief ontvangen met een persoonlijke uitnodiging.
Namens de werkgroep Eerste Communie,
Pastor Joost de Bont en pastor Edith Hertog